Elif_Eylul
Daimi Üye
- #95.741
En sevdigim sanatci a

En sevdigim sanatci a

Allah akıl sağlığımızı korusun a

Her an Mersinli olabilirim

Yaaa ne güzel gızzz orası daha sıcaktır hee kebab yersin hemdeHer an Mersinli olabilirim![]()
Evet canım eşim çalışıyor orda mont filan giymiyorlar o kadar sıcak yaniYaaa ne güzel gızzz orası daha sıcaktır hee kebab yersin hemde
Yeni yer sana çok iyi gelir çocukların içinde değişiklik olurEvet canım eşim çalışıyor orda mont filan giymiyorlar o kadar sıcak yani
Ne kebabı kız sende
Büyük iş alacaklarmış eğer olursa oraya taşınırız diyor hayırlısı olsun bi yanım gitmek istiyor bi yanımda hiç istemiyor
Ama Mersin’in denizi çok meşhur yazın Ohh mis olur heEvet canım eşim çalışıyor orda mont filan giymiyorlar o kadar sıcak yani
Ne kebabı kız sende
Büyük iş alacaklarmış eğer olursa oraya taşınırız diyor hayırlısı olsun bi yanım gitmek istiyor bi yanımda hiç istemiyor
Rabbim iş rastlığı versin canim hakkinizda hayırlısı olsunEvet canım eşim çalışıyor orda mont filan giymiyorlar o kadar sıcak yani
Ne kebabı kız sende
Çok şey istiyorlar sanırim sizdençılgın şapka yapcem
Mutfağı toplim elit kırtasiyeye gitcem zengo bi şapka tasarlayayım
Yok ya ilk kez istendiÇok şey istiyorlar sanırim sizden
Bilemiyorum ki canım hiç gitmediğim görmediğim bir yer ondan ikilemdeyim adama da olursa gelirim dedim şimdi de kafam karışıkYeni yer sana çok iyi gelir çocukların içinde değişiklik olur
E tabi tanıdık yok zorluğu olur ana ona da alışılır
Annenler dünyanın bi ucuna gitti sende gitsen sana daha iyi gelir tabi nasip kısmet
Eşimin çalıştığı ve kaldığı yer denizin dibindeAma Mersin’in denizi çok meşhur yazın Ohh mis olur he
Amin inşAllah ablacımRabbim iş rastlığı versin canim hakkinizda hayırlısı olsun
Akşam @AystLL diyor relax ol (sakin kalmak)İyi ki geçen sene özel ders almışım ingiliççe

çeviri yapın arkadaşlar ben bilmiyorum 

Allah kabul etsinOruç tutmuşammmm
Baş ağrısı bi geliiiiiy bi gidiiiiiiy![]()

Mersinli bi gelin gelmişti bize (çiftlikte çalışırken dış foto çekimine) kar nasıl yagıyor kızın gelinlik askılı biişetEvet canım eşim çalışıyor orda mont filan giymiyorlar o kadar sıcak yani
Ne kebabı kız sende
kızı donarak öldü sandık biara
aha resimleri 
haaa
h ayy patladım ne gün geçirmiştim