Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ayyy iyi ki dedinizGidip kahveni içip hesabı ödemeden gidiyormuşsun yarın gözümde canlandı![]()

ama tam rezil olurdum Evde içmeyi tercih ederim curcunadır şimdi filiz abla çıkıyor diye dedim
Ayyy iyi ki dedinizGidip kahveni içip hesabı ödemeden gidiyormuşsun yarın gözümde canlandı![]()

ama tam rezil olurdum Görümcemin olayı gibi birlikte bime gitmiştik çikolata aldı eline kasaya gitmeden geri bıraktı çıktık kapıdan çıktıktan sonra Kasiyer koşa koşa geldi elindeki çikolatalı naptın dedi kadına biz şok biz iptalAyyy iyi ki dedinizama tam rezil olurdum
Evde içmeyi tercih ederim curcunadır şimdi filiz abla çıkıyor diye dedim

Ben gecen sene gittim kahve icmeye bedava diye evet yıgılıyorlar ama karton bardakta verdiler hep en sevmedigim seyAyyy iyi ki dedinizama tam rezil olurdum
Evde içmeyi tercih ederim curcunadır şimdi filiz abla çıkıyor diye dedim

Yoğunluktan onu yapıyorlarmışBen gecen sene gittim kahve icmeye bedava diye evet yıgılıyorlar ama karton bardakta verdiler hep en sevmedigim sey
Gideyim bari cuma günu aYoğunluktan onu yapıyorlarmış
Bn geçmiş zmn kız bebekti bilmeden gittim fincanda vermişlerdi

Hele bn oğlan 2-3 yaşında avmdeyizGörümcemin olayı gibi birlikte bime gitmiştik çikolata aldı eline kasaya gitmeden geri bıraktı çıktık kapıdan çıktıktan sonra Kasiyer koşa koşa geldi elindeki çikolatalı naptın dedi kadına biz şok biz iptal![]()

Ya bnmde şimdi kendi netimi açtımInternetimiz çok kötü
Bende kapattımYa bnmde şimdi kendi netimi açtım
Sorun varmış Baxı siteler çökmüş vs diyor netteBende kapattım
Niye kiBenimki arabayı satiyor
Yeni mi alcak@AystLL kocası aradı satilıkmı hâlaa dedi oda evet dedi fiyatta anlaştılar gelceklermis bakmaya bu haftada hep islerimiz vardi
Alcaz dedi bakalim nezamanYeni mi alcak

Valla vakit bol ondanAzönce sarısaclı simdi siyahgozlü a
Hadi inşallah daha güzeli olsun canımAlcaz dedi bakalim nezaman