Aynen aldatıcı havalarSağol canım benim havalar soğudu hastalıklar başlayacak
Aynen aldatıcı havalarSağol canım benim havalar soğudu hastalıklar başlayacak
Bizim de öyle valla Koca yok ev çok kirlenmiyorYokken ev kirlenmiyor
Rabbim yine eksikliğini vermesinde evi pisleten oymuş

GitmedinSen otur ben giderim
Bn direk dilimleyip üzerine az zeytinyağ isteğe göre baharat tuz fırınaBı şey sorcam Karnıbahari evdekiler yerken nasıl yemek yapıyorsunuz...va mi farklı bi yaptığınız bı tarif
Az sabret hava kararınca uyursunÇok uykum geldi... ayakta uyucam nerdeyse

Kıymalı karnabahar yemeğiBı şey sorcam Karnıbahari evdekiler yerken nasıl yemek yapıyorsunuz...va mi farklı bi yaptığınız bı tarif
Kızartmasını bende çok seviyorumm hatta geçen çok haşlamışımBn direk dilimleyip üzerine az zeytinyağ isteğe göre baharat tuz fırına
Hiç bir ön işlem yok
Sarımsaklı yoğurtla efsooo oluyor
Yanına havuçta atıyorum
Annem eskiden kızartma gibi direk kızartırdı
Biz haşlamıyoruzKızartmasını bende çok seviyorumm hatta geçen çok haşlamışımbende direk yumurtayla karıştırıp omlet yaptım gayet iyi oldu
Sorma elim ayagima dolandı simdi anca oturduk yemege,hic yemegim yoktu mecbur yaptim o geldi diyeGözün aydın![]()
Evdekiler yemiyor ama ben bugün fırın kapısının üzerine yerleştirdim çok az su zeytinyağ ve birde baharat yapıp attımBı şey sorcam Karnıbahari evdekiler yerken nasıl yemek yapıyorsunuz...va mi farklı bi yaptığınız bı tarif
Sonunda buluştun ananla demek kiSorma elim ayagima dolandı simdi anca oturduk yemege,hic yemegim yoktu mecbur yaptim o geldi diye
Bitti mi zeytinlerEvet ya misafir olunca mecburen 4/4 lük hazırlanmalıSorma elim ayagima dolandı simdi anca oturduk yemege,hic yemegim yoktu mecbur yaptim o geldi diye
Çok mutlu kendisiSonunda buluştun ananla demek kiBitti mi zeytinler

Gülme lan a