Aman hayata bidahamı gelcem a

Aa niye bi sorun yoktur inşallah..Erteledik demis
Aman zaten bu dünyada yerim yok aevet sana söylemediler mi? Şişkoları almicaklar
Aa niye bi sorun yoktur inşallah..

Niye ben 54 kiloydum gene kendimi çok kilolu zannediyordum (ne sakakmisim) göbeğim çıktı diye sağlıklı şeyler yemeye daha çok özen gösteriyordum günlerde menülerimi ona göre ayarlıyordumİyide simdi ben 54 kiloysam diyete ihtiyacım yoksa@Elif_Eylul kendini frenlemesi lazım. Asıl diyete girmek bunu gerektirir nefsinize sahip çıkın
Sen takintılısın ben degilimNiye ben 54 kiloydum gene kendimi çok kilolu zannediyordum (ne sakakmisim) göbeğim çıktı diye sağlıklı şeyler yemeye daha çok özen gösteriyordum günlerde menülerimi ona göre ayarlıyordum
O doğru işte...Sen takintılısın ben degilim
Koşamam zaten bacaklarım çok ağrıyorHic koşamam ben oturuyorum iş yapıyorum a
OturKoşamam zaten bacaklarım çok ağrıyor

Bnde annemlerdeyimBilmiyorumki a
Kahveye geldim sen napiyosunNapiyonuuuuz....
İyi oturmalar canımBnde annemlerdeyim
Afiyet olsun ablaKahveye geldim sen napiyosun
Oğlanı okula bıraktım markete uğradım. Eve geldim çocukların nevresimlerini makineye attım şimdi oturdum sen napiyosunNapiyonuuuuz....
Oh oh maşallah :nazarKahveye geldim sen napiyosun
Ne yedin diyecektim afiyet olsun arkadaşın senin için masum bir tatlı yapmışKahveye geldim sen napiyosun
Ben de şimdi eve geldim bir çorba koydum hastaneye gidiyoruz benim ayağımda nasırlar var cildiye gidiyorum soğuk sıkıyorlar onları dondurmak içinOğlanı okula bıraktım markete uğradım. Eve geldim çocukların nevresimlerini makineye attım şimdi oturdum sen napiyosun
Anladım isterse söyler zatenAman zaten bu dünyada yerim yok a
Bilmiyorum canım öyle yazmis dün

Geçmiş olsun canımNe yedin diyecektim afiyet olsun arkadaşın senin için masum bir tatlı yapmış
Ben de şimdi eve geldim bir çorba koydum hastaneye gidiyoruz benim ayağımda nasırlar var cildiye gidiyorum soğuk sıkıyorlar onları dondurmak için
İyi oturmalarBnde annemlerdeyim