Uzak şehirAz film bakayım bari izlenecek birşey yok
İzliyon mu essaahUzak şehir
Nazar ettin 71 oldu85 kişi ne buluyor da okuyor acaba çok merak ettimgelin bari de sohbet edek
Evet tabikisiİzliyon mu essaah
Kına yapıyorlar bizimkiler ilahi dua isteyen Kur'an okuyorBu ne ya umrenin de mi kınası olurmuş... Umre'ye kutsal topraklara gidiyor Kanada ne yapıyorsunuz Yasin okuyor musunuz
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Ulan hani ben![]()
![]()
Geçmiş olsun kuzuyaBir kolu hem ağırıypr hem şişmiş
Şimdi ağrı kesici vercem kolunu çok kımıldatmıyor
Yok kız son fragmandan sonra bakmadım ben daha o nedir ya ikisine de baba diyor saçmalıkUzak şehir

Film bu iste aYok kız son fragmandan sonra bakmadım ben daha o nedir ya ikisine de baba diyor saçmalık

@bitter_im koş boşamadı hakim a

aaayy koşamadımkiiii düştüm o sırada kızzz 
boşamasa ne allahasen fragman izledinmi barzo boranı lak diye odaya giriyor cıldırmalıkkBen helee müptela gibiUzak şehir
ha mesajlar durmuyor bu haftada birisi şey yazmış dert oldum millete

dödçükümle güldüm.Gözlerinden ateş fışkırıyor boranın verseler elime öldürcem aaaayy koşamadımkiiii düştüm o sırada kızzz
boşamasa ne allahasen fragman izledinmi barzo boranı lak diye odaya giriyor cıldırmalıkk

Neden yazıyorlarki onlarane ne attığınBen helee müptela gibiha mesajlar durmuyor bu haftada birisi şey yazmış dert oldum millete
Önemsiz birisi;
“Ay sıktı şu dizi storylerin bu kadar önemsemene gerek yok.” Hadödçükümle güldüm.
Günaydın.....
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Günaydın kızlarGunaydin
Çarpık bacaklı koşma ericen aGünaydın:nazar