Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yumurtasız olar mıYazdım canım sende seversin bence
Yumurtasız olar mıYazdım canım sende seversin bence
Offf BndeBugun doymadim ama sacma sapan oldu a
Olur kız istersen tavuk bonfile de koyabilirsin küp küp doğrayıp öyle de çok güzel oluyorYumurtasız olar mı
Bugun doymadim ama sacma sapan oldu a
Gelin bende devam edelimOfff Bnde

ha @Maya. @bitter_im sixde gelinAaa guzelmis canim yapayim bende severim böyle seyleri eline saglikBak şimdi ablacım
Soğanı ince ince doğra, tencereye biraz sıvı yağ koy soğanı tencereye koy pembeleşinceye kadar kavur, salça ekle üstüne biberde koyulabilir isteğe bağlı
Patatesler küp küp doğranır onuda Soğanlı tencereye al tuz, pul biber,toz biber kendine göre ekle kaynar su dök patateslerin çok üstüne çıkmasın su patatesler yumuşayana kadar pişirilir suyunu çekince hafif sulu olsun tabi yumurtaları üstüne kır fotoğraftaki gibi
Çok güzel oluyor farklı bir yemek çeşidi
Tabiki ederimAmin inşAllah ablacım namaz kılarken bana da dua etmeyi unutma

Hayy aUlen yakın olsaydık cuma günleri gün yapardık heee bi cuma süresi okurdu bize @_ÇikiLata
Bnm kısır yapardım @Elif_Eylul süt helvası
@AystLL mantıha @Maya. @bitter_im sixde gelin

Ay keşkeUlen yakın olsaydık cuma günleri gün yapardık heee bi cuma süresi okurdu bize @_ÇikiLata

Teşekkürler ablacımAaa guzelmis canim yapayim bende severim böyle seyleri eline saglik
Beddua döner dolaşır sahibini bulur merak etmeTabiki ederim
Ama köpeğin bedduasi diye bisey var a

Patatesli sulu köfte yaptım mercimek çorbası turşu çıkardım birden erişteli yeşil mercimek yaptım büyük kız seviyorNe yiyeceniz bu akşam
Ulen yakın olsaydık cuma günleri gün yapardık heee bi cuma süresi okurdu bize @_ÇikiLata
Çakallar bana mantı vermişlerBu ne ya umrenin de mi kınası olurmuş... Umre'ye kutsal topraklara gidiyor Kanada ne yapıyorsunuz Yasin okuyor musunuzAkşam da diğer yengemin umre kınası var oraya gidicez
Hiç gitmek istemiyorum çünkü onun gelinini hiç sevmiyorum çok fena![]()
![]()
Çok güzel görünüyor eline sağlıkEkli dosyayı görüntüle 50064
Ben çok seviyorum tavsiye ederim size de
Ulan hani benUlen yakın olsaydık cuma günleri gün yapardık heee bi cuma süresi okurdu bize @_ÇikiLata
Aşk olsun sen okul çıkışı uğruyorsunBu ne ya umrenin de mi kınası olurmuş... Umre'ye kutsal topraklara gidiyor Kanada ne yapıyorsunuz Yasin okuyor musunuz
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Ulan hani ben![]()
![]()

Beğenmedin mi cheescake yap ya da ağlayan pasta nasıl olarrr
Rejimdeyim-izBeğenmedin mi cheescake yap ya da ağlayan pasta nasıl olarrr
NerdeyizRenimdeyim-iz

Enson rejimdi o aNerdeyiz