Elif_Eylul
Daimi Üye
- #94.781
Aman neyse dicegimi dedim benValla ben bilmiyorum ki ben parasını götürdüm sadece gerisini bilmem zaten yarısını sonra vereceklerdi sormadım bile
Aman neyse dicegimi dedim benValla ben bilmiyorum ki ben parasını götürdüm sadece gerisini bilmem zaten yarısını sonra vereceklerdi sormadım bile
Valla ben 350 diye biliyorum sanki öyle dedilerdi350tl den aşaya biz yağ satamayız zaten hesaplaniyor yapılan masraf yaghane fiyat çıkarıyor o fiyattan aşaya satamazsin
Millet nasil veriyor bilemem 250 yağ varmis ama 300 aldim dedi ayse 350 aldi annem dedi diye hatirliyorum
Ne desen değişmezBenden birisi birsey istediginde ben bile yaptığım işten 200 300 düşüyorum bu normal zaten
Anormal olan başka seyler
300 satmazlar zaten busene 300tl dedi diyorValla ben 350 diye biliyorum sanki öyle dedilerdi
Ne bileyim canım ben ona o gün 7500 lira para götürdüm ama 7 tane alındı 5 litreden hesaplamadım zaten ben 350 diye biliyordum300 satmazlar zaten busene 300tl dedi diyor
Yeni cikan 450tl dedi diyor bune periz bene lahana
Yani bu para bana dönseydi iyi olmazmiydiNe bileyim canım ben ona o gün 7500 lira para götürdüm ama 7 tane alındı 5 litreden hesaplamadım zaten ben 350 diye biliyordum
Verdiğinde gözü kalırdı yine yaramazdı sanaYani bu para bana dönseydi iyi olmazmiydi
Olurdu canım neden olmasın tamamda neden sana söylüyor onu da anlamış değilim.Yani bu para bana dönseydi iyi olmazmiydi
Annem bana zaten hicbirsey isteyerek ve severek yapmiyorVerdiğinde gözü kalırdı yine yaramazdı sana
Rabbim bol kazanç verir boşver üzme kendini
Rabbim muhtaç ettirmesinAnnem bana zaten hicbirsey isteyerek ve severek yapmiyor
Sen söyleme dedin ben söylememde zaten,aradi hastalar iyilestimi dedi evet dedimOlurdu canım neden olmasın tamamda neden sana söylüyor onu da anlamış değilim.
Aman boşver Allah bol helalinden kazanç nasip etsin. Kimseye bir şey demiyorum ki sonra bana dönüyor oklar çenemi tutamayınca kötü oluyorumAman kendi kendimi yiyorum sacma salak şeylerden sonra filiz degisti
Aman boşver Allah bol helalinden kazanç nasip etsin. Kimseye bir şey demiyorum ki sonra bana dönüyor oklar çenemi tutamayınca kötü oluyorumAman kendi kendimi yiyorum sacma salak şeylerden sonra filiz degisti
Amin canimRabbim muhtaç ettirmesin
Eee hak etmiş o zaman söylemese duymayacak bu sözleriSen söyleme dedin ben söylememde zaten,aradi hastalar iyilestimi dedi evet dedim
Sonra anlatti bittimi isleriniz falan filan aysede gecen geldi yag parasi getirdi dünürannene yağ almıstik sattik selimenin yaglarini dedi o deyince bende sinirlendim napayim söyledim
Ben olsam duyurmam isteEee hak etmiş o zaman söylemese duymayacak bu sözleri