Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.132
(Vereceğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim hanımefendiler konu sizin dışınızda siz bana bakmadan sohbetinize devam edin :papatya: )

seda - sedaantep - dila - seda1996 - denizyıldızı29 artık nickin her ne ise!
Burayı okuduğunu görebiliyorum o yüzden buraya yazacağım belli ki banlanınca anlamıyorsun bazı şeyleri. Banlandığın yere zırt pırt üye olamazsın artık gerçekten yeter bir insana bir laf bir kere söylenir değil mi? Kaç yaşında insanlarız şımarıklığın lüzumu yok! Banlanmak istedin kalmaya ikna olmadın biz de girişini yasakladık daha neyi zorluyorsun anlamadım bir banlayın bir banımı açın habire farklı isimlerle üye olmalar oyun mu oynuyoruz burada!

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
25.550
Biz yağ ve zeytin satiyoruz baskasindan aliyor yada aldırıyor yani biz para kazanalim dime ama olmaz,oda söyleyince benim şartel attı,dedim biz satiyoruz ya anne paraya ihtiyacımiz var neden karsı taraftan alıyosun yada aldiriyosun
Aayy kim olsa kabul etmez böyle bir şey ya kendi kızın dururken insan gidip başkasından mı alırmış hayret verici

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
153.774
Aayy kim olsa kabul etmez böyle bir şey ya kendi kızın dururken insan gidip başkasından mı alırmış hayret verici
Daha dün ayşeden duydum sinir oldum,azönce aradi kendisi söyledi,yani anne biz satıyoruz yaa dedim,sizde varmi gecen seneden dedi anne dedimya sana 1ton yag var bizde gecen seneden beri bu sene haric dedim,neyse dedim

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.425
Biz yağ ve zeytin satiyoruz baskasindan aliyor yada aldırıyor yani biz para kazanalim dime ama olmaz,oda söyleyince benim şartel attı,dedim biz satiyoruz ya anne paraya ihtiyacımiz var neden karsı taraftan alıyosun yada aldiriyosun
Annene akıl sır ermiyor valla yaşlılıktan mı normali bu
Kendince siz pahalı mı satıyorsunuz ki başkasından alıyor

Bitterçikilata

Tepki
111.425
Daha dün ayşeden duydum sinir oldum,azönce aradi kendisi söyledi,yani anne biz satıyoruz yaa dedim,sizde varmi gecen seneden dedi anne dedimya sana 1ton yag var bizde gecen seneden beri bu sene haric dedim,neyse dedim
Ne desen boş
Yabancı daha iyi akrep misali

Bitterçikilata

Tepki
111.425
Bi de söylüyor bari söyleme dimi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
153.774
Annene akıl sır ermiyor valla yaşlılıktan mı normali bu
Kendince siz pahalı mı satıyorsunuz ki başkasından alıyor
350tl den aşaya biz yağ satamayız zaten hesaplaniyor yapılan masraf yaghane fiyat çıkarıyor o fiyattan aşaya satamazsin
Millet nasil veriyor bilemem 250 yağ varmis ama 300 aldim dedi ayse 350 aldi annem dedi diye hatirliyorum

Bitterçikilata

Tepki
111.425
350tl den aşaya biz yağ satamayız zaten hesaplaniyor yapılan masraf yaghane fiyat çıkarıyor o fiyattan aşaya satamazsin
Millet nasil veriyor bilemem 250 yağ varmis ama 300 aldim dedi ayse 350 aldi annem dedi diye hatirliyorum
Ha 300 ha 350₺ ne fark var hepi topu 200 lira kar etcek diye mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar