Hafta sonu yapayım hafta içi uğraşmayım dedim regl bitince oruç tutarım belkiDoğrudur canım okula gittiklerinde yap
Hafta sonu yapayım hafta içi uğraşmayım dedim regl bitince oruç tutarım belkiDoğrudur canım okula gittiklerinde yap
Negüzel uyumuşlar keşke benimkinlerde bayılsalar
Gidemse devrilemYat kız sende durduğun kabahat
Oh oh ne güzel bende günler kısalınca başlasam iyi olur kolaylık oluyor hava da serin oluncaHafta sonu yapayım hafta içi uğraşmayım dedim regl bitince oruç tutarım belki
Reglden oluyor mu kızBende dünden beri lazer yapıyorum bitmek bilmiyor![]()
Reglken kılları almak günah diye biliyorum abdestsizReglden oluyor mu kız
Bittikten 2-3 gün sonra daha iyi değil mi
Bn gittiğim zmn hormondan olmuyorReglken kılları almak günah diye biliyorum abdestsizama bu lazer yapıyor bilemiyorum
Aynen serin hava da daha iyi oluyorOh oh ne güzel bende günler kısalınca başlasam iyi olur kolaylık oluyor hava da serin olunca
Aman yaptım valla bi kere zaten azalmış durumdaReglden oluyor mu kız
Ben ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyReglken kılları almak günah diye biliyorum abdestsizama bu lazer yapıyor bilemiyorum
Bnde öyle biliyorum hormonlardan ötürü zaten çok ağrılı oluyor hassaslıkBen ilk defa senden duyuyorum böyle bir şey
Bittikten sonra yapsaydın ters etki yapabilir amaAman yaptım valla bi kere zaten azalmış durumda
Olabilir de canım hiç kimseden duymadım bir senede kursa gittim orda da hiç duymadımBnde öyle biliyorum hormonlardan ötürü zaten çok ağrılı oluyor hassaslık
Birde bizede günah derlerdi abdest alım öyle diye artık ne kadar doğru bilmiyorum
Yaptım bi kere göreceğiz bakalımBittikten sonra yapsaydın ters etki yapabilir ama
Hayırlısı be gülümYaptım bi kere göreceğiz bakalım

Reglden oluyor mu kız
Bunu bilmiyorum ama @Bitterçikilata dediği gibi hormonlardan dolayı bir kaç gün beklemesi gerektiğini bende duymuştum.Reglken kılları almak günah diye biliyorum abdestsizama bu lazer yapıyor bilemiyorum
Anlıyorum.Hayırlısı be gülüm
Peki.Bunu bilmiyorum ama @Bitterçikilata dediği gibi hormonlardan dolayı bir kaç gün beklemesi gerektiğini bende duymuştum.
Kısmet.
Tesadüf ne yemek yaptın