Elif_Eylul
Daimi Üye
- #94.301
Kolay gelsin canimAyy çok yoruldum, bugün temizli falan yaptım sil süpür canım cıktı bebelerle çok zor
Kolay gelsin canimAyy çok yoruldum, bugün temizli falan yaptım sil süpür canım cıktı bebelerle çok zor
benim katlayamadan yenisi geliyor hOğlanı okula bıraktım şimdi evi şöyle bir topluyacağım. Bitmeyen çamaşır yapmışlar yıkıyorum katlıyorum yerine yenisi ekleniyor

ha geçmiş olsun kolay gelsin canımSağol canımbenim katlayamadan yenisi geliyor hha geçmiş olsun kolay gelsin canım
Geçmiş olsun ablaAcaip geçmeyen bir öksürüğe dönüştü grip geçende öyle oldu yine mutasyona uğradı galiba virüs
Sağol canımGeçmiş olsun abla
3 ay kadar sürüyor öksürükAcaip geçmeyen bir öksürüğe dönüştü grip geçende öyle oldu yine mutasyona uğradı galiba virüs
Bacısı seviyorda dövüyorda biz araya girmeyelim
Aynıısııı bizde bizde sormaa hele esim evde ya daha cok cıkıyor, dışarı git gel soyun dökün bi makina camasır kurumuyordaOğlanı okula bıraktım şimdi evi şöyle bir topluyacağım. Bitmeyen çamaşır yapmışlar yıkıyorum katlıyorum yerine yenisi ekleniyor
Ben katlamıyorumbenim katlayamadan yenisi geliyor hha geçmiş olsun kolay gelsin canım

direk dolaplara fıtlatıuorum 
Dimiii ama evde dövüşsünler kamuya açık alanda olmazBacısı seviyorda dövüyorda biz araya girmeyelim

Ayy bunlar kardeşti dimi unutuyorum bende kadının banyosunu kesesini karıştırıyorumBacısı seviyorda dövüyorda biz araya girmeyelim

@Elif_Eylul varken diyemezde 

Neden demesin kız aAyy bunlar kardeşti dimi unutuyorum bende kadının banyosunu kesesini karıştırıyorum![]()

Ayy bunlar kardeşti dimi unutuyorum bende kadının banyosunu kesesini karıştırıyorum![]()

Bende baya aldım yaa hatta yazın 65 bile gördüm dikkat etmedim hiç fazlasıyla aldım
Keşke korusaydın yaBende baya aldım yaa hatta yazın 65 bile gördüm dikkat etmedim hiç fazlasıyla aldım

İşte koruyamadım ya ailem gelmişti düğünden hemen sonra gittiler kardeşinle eşi biraz kaldılarKeşke korusaydın yaNeyse yine o rakamları görürsün
Veririz canım daha önce yaptık yine yaparız ne olacakİşte koruyamadım ya ailem gelmişti düğünden hemen sonra gittiler kardeşinle eşi biraz kaldılar
Arkadaşlık yapayım derken saldım geçenlerde kardeşim izindeydi yeni gitti sayılır yine saldım
Daha fazlasını veririz hep birlikte inşAllah
Heryerde şeffaflarDimiii ama evde dövüşsünler kamuya açık alanda olmaz

Herkes alanında dövüşüyorAyy bunlar kardeşti dimi unutuyorum bende kadının banyosunu kesesini karıştırıyorum![]()