Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Dışardayım işler güçler sen napanNerdesiniz beeee
Dışardayım işler güçler sen napanNerdesiniz beeee
Bende evde isler güçlerDışardayım işler güçler sen napan
İşlerim yeni bitti cupcake yapıcam çocuklara sen npysn nerede geziyorsun bakamNerdesiniz beeee
Hic napalim diyet yapiyoz göyaaa aBacılar ne yaparsınız ay çok uykum geldi benim de bir ağırlık çok üstüme esneyip duruyorum

Cupcake sende yicen dime aİşlerim yeni bitti cupcake yapıcam çocuklara sen npysn nerede geziyorsun bakam

Hayırdır nolduCupcake sende yicen dime a
Evdeyim valla arkadaslar gitti kahveye gelmicem dedim kızdılar canım istemiyor
Keyfim yok gibi kızdılar dedim islerim var kızdilar aHayırdır noldu

Küçücük bir şey zaten iki lokmalık bende tadımlık baktımCupcake sende yicen dime a
Evdeyim valla arkadaslar gitti kahveye gelmicem dedim kızdılar canım istemiyor
Neden şaşırdınKüçücük bir şey zaten iki lokmalık bende tadımlık baktım
Ben şok ben iptal sen gitmedin
Çağırmışlar ve ilk defa gitmediğini gördümNeden şaşırdınarada geliyorlar bana öyle
Ben gelmicem deyince bilirlerki gitmem o ordan ısrar bu burdan ısrar yaa gidin başimdan dedim yürüdüm okuldan sonra onlar gitti arabayla,birakalim ozaman dedim yürücem aÇağırmışlar ve ilk defa gitmediğini gördüm

İnatçıBen gelmicem deyince bilirlerki gitmem o ordan ısrar bu burdan ısrar yaa gidin başimdan dedim yürüdüm okuldan sonra onlar gitti arabayla,birakalim ozaman dedim yürücem a

Dışarıdan geldim şimdi de oğlumu okuldan alıcamNerdesiniz beeee
Benimki kuduruyor bugun parka diye hayir dedimDışarıdan geldim şimdi de oğlumu okuldan alıcam
Hamurunu nasıl yapıyorsun içine ne koyuyorsunPizza yapiyorum bakalim hayırlısı
Okulun hemen karşısında var her çıktığımızda uğramak istiyor arkadaşı da var 5 dk süre veriyorum öyle geliyoruzBenimki kuduruyor bugun parka diye hayir dedim
Hamurunu nasıl yapıyorsun içine ne koyuyorsun
Haftasonu yaparım bir kaç malzemem eksik Zeynep istiyordu akşamEkli dosyayı görüntüle 49814
Ben bunu yapiyorum icine 1yumurta kırıyorum, pogca tarifi aslinda ama pizza hamurunda cok guzel oluyor
Bu hamurdan hersey yapabilirsinHaftasonu yaparım bir kaç malzemem eksik Zeynep istiyordu akşam