Elif_Eylul
Daimi Üye
- #93.961
Nebilim ben kahveden anlamiyorum demekkiBen hep ondan alıyorumdigerleri kötü geliyor banada
Nebilim ben kahveden anlamiyorum demekkiBen hep ondan alıyorumdigerleri kötü geliyor banada
Gecmis olsun arabanıza aYolda kaldık eşimin arabası motor arızası verdi
Çekici bekliyoruz

SağolasınGecmis olsun arabanıza a
Ayy kız tüh dönüş yolundaml bari cocukları bırakabilmişmiydin ? Nazar ettiler sana söyliyimYolda kaldık eşimin arabası motor arızası verdi
Çekici bekliyoruz
Bizmi beeeeAyy kız tüh dönüş yolundaml bari cocukları bırakabilmişmiydin ? Nazar ettiler sana söyliyimçekemediler sahil yürüyüşünü
Gız yoh ziyaretçiler hdjdkallaBizmi beeee
hHeyy maşallah41 Kocaeli
Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar
Toplam: 41 (Kullanıcı: 3, ziyaretçi: 38)
vücud ölçüsü kızNe ölçüsü kız
Ayy Allah korusun iyiki yanmamış dinlen biraz naptın banyo bitti mi senin son halini göstermedin bize duş alırkençocukların beslenme çantasını ayarlıyorum bir ara çay suyu koyup uyumuş kalmışım bir kalktım çay suyu dibinde kalmış. 2 gündür yoruluyorum
şapşikAyy Allah korusun iyiki yanmamış dinlen biraz naptın banyo bitti mi senin son halini göstermedin bize duş alırken
Benimde kiz gitmedi okula karni agriyormusçocukların beslenme çantasını ayarlıyorum bir ara çay suyu koyup uyumuş kalmışım bir kalktım çay suyu dibinde kalmış. 2 gündür yoruluyorum
Aaa banane isteriz benim bile duştaki halim var sitedeşapşikbitti şükür sonunda

Çocukları bırakmıştık çok şükürAyy kız tüh dönüş yolundaml bari cocukları bırakabilmişmiydin ? Nazar ettiler sana söyliyimçekemediler sahil yürüyüşünü
Gecmis olsun 1 gün aç kaldın bak olanlaraBenimde kiz gitmedi okula karni agriyormus
Ahmette gripli babasinla dr gitti bende hastayim

Gecmis olsun Allah beterini yaşatmasın.Çocukları bırakmıştık çok şükür
Eşim çekiciyle gitti Bnde çocukları almaya giderken elimizde alcam
Yok ya kem gözlü yok bizde çok şükür
Gece tatli yerine peynir yedim duymasinlar aGecmis olsun 1 gün aç kaldın bak olanlara

Kızın babaannesini yıkadı mı onu merak ediyorum Bndeşapşikbitti şükür sonunda