Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Gidem menü yazam
Doyduk aÇok şükür bugünümüze

Şakadan söyledim ya ama içenler var kaçak çaydanYok kız çayın üstünde öyle yazıyordu Ekli dosyayı görüntüle 49753 reklam değil
Anladım kızŞakadan söyledim ya ama içenler var kaçak çaydan
Aa seviyor musun ben hiç sevmem o çayı yakın olsaydın keşke dolapta öylece duruyorAnladım kız
Kim kaybetmiş bn bulam gerçi çayla da aram yok çok içmem anca kahvaltıda o da ayda yılda anca
Yok çayı çok sevmiyorumAa seviyor musun ben hiç sevmem o çayı yakın olsaydın keşke dolapta öylece duruyor
Ama bekarken önceden içerdik memleketten gelirdiAa seviyor musun ben hiç sevmem o çayı yakın olsaydın keşke dolapta öylece duruyor
Aynen çoğu kişi öyle içiyorYok çayı çok sevmiyorum
Anca yanında olursa tatlı tuzlu bişey içerim ama bn çok açık içiyorum
Abdest suyu misali
Aa Bnde de var sanki bn sallama alıyorum
Türk çayıyla karıştırıp içiyorlar
Bende önceleri icmezdim şimdide içiyorum gerçi eşim gittiğinden beri demleyip içmedimAma bekarken önceden içerdik memleketten gelirdi
Uzağa mı gitti eşinBende önceleri icmezdim şimdide içiyorum gerçi eşim gittiğinden beri demleyip içmedim
Mersin'e çalışmaya gitti buradan baya uzak 7 saat filan var aradaUzağa mı gitti eşin
Bırak gelmesin benimkinide alsin aMersin'e çalışmaya gitti buradan baya uzak 7 saat filan var arada

Hemen gelme diyorum da bakalımBırak gelmesin benimkinide alsin a

Evet ya baya varmışMersin'e çalışmaya gitti buradan baya uzak 7 saat filan var arada
3 vakte gelir 3 ay 3 yılHemen gelme diyorum da bakalım![]()

Cihanı da boranı da tanımıylrumAlya cihanin eşi boranında eşi a