4 olabiliray dizi karakteri mi?haao yazanın yaşı kaç 5 sdfsdf

4 olabiliray dizi karakteri mi?haao yazanın yaşı kaç 5 sdfsdf

Ayy ne bilim ebe korkuttu yok ateşi çıkar yok huysuzlugu artar bakıcaz bakalım gidişata duşta yaptırma dedikıyamamm geçmiş olsunn . korkma hiç ateş huzursuzluk yapmıyoo bu
alyayla cihan kim
Ağrı olabiliyor aşı yeriAyy ne bilim ebe korkuttu yok ateşi çıkar yok huysuzlugu artar bakıcaz bakalım gidişata duşta yaptırma dedi
İns sıkıntısız geçer zaten huh degistirdi mızık mızık iyce kafamı ütülüyorAğrı olabiliyor aşı yeri
Bazı çocukta ateşte yapıyor
Olursa calpol verirsin

Ay yavrum geçmiş olsunHellöö nabersiniz sabah saglıkocagına gittik 6. Ay aşısı oldu çok ağladı bebisim ya kıyamam öttürecek gece beni
Her çocukta aynı etkiyi yapmıyor canım olabiliyorAyy ne bilim ebe korkuttu yok ateşi çıkar yok huysuzlugu artar bakıcaz bakalım gidişata duşta yaptırma dedi
Dönerci ben ne alakaKızın sonuçlarını alcam çıktık hastaneye gidiyoruz. Annemde yağlar varmış onları aldık şimdi doktora gidicez dönercideyiz
afiyet olsun geçmiş olsun kolay gelsin Sagol canımAy yavrum geçmiş olsun
Alya cihanin eşi boranında eşi akıyamamm geçmiş olsunn . korkma hiç ateş huzursuzluk yapmıyoo bu
alyayla cihan kim

Aaa neguzel döner aKızın sonuçlarını alcam çıktık hastaneye gidiyoruz. Annemde yağlar varmış onları aldık şimdi doktora gidicez dönercideyiz

Saçmalık bn arada bakmıştım artık bakmıyorum saçma ötesi hattaAlya cihanin eşi boranında eşi a
SaçmamıSaçmalık bn arada bakmıştım artık bakmıyorum saçma ötesi hatta

Geçerken uğradıkDönerci ben ne alakaafiyet olsun geçmiş olsun kolay gelsin
Sağol canım Özledin miAmaa merak ettim![]()
EvetÖzledin mi