Haydeeeee kiloooo
Cuma günü atarım çünkü diyetisyene randevum o günHaydeeeee kiloooo
Sana bir çakarım git atCuma günü atarım çünkü diyetisyene randevum o gün
pazartesiden pazartesi olsun tartı ekstra atmayalım 1 hafta da kim ne verdiyse artık olmaz mıCuma günü atarım çünkü diyetisyene randevum o gün
Bn gittiğim günün tartısını paylaşım@Bitterçikilata,
pazartesiden pazartesi olsun tartı ekstra atmayalım 1 hafta da kim ne verdiyse artık olmaz mı
@Bitterçikilata senin kafani kırcam cumaya çok var
laaa havle kıskançlık sezdim hemen engelledim cevap vermeye bile tenezzül etmedim 
Aayy kıyamam yaa kuzucukHellöö nabersiniz sabah saglıkocagına gittik 6. Ay aşısı oldu çok ağladı bebisim ya kıyamam öttürecek gece beni

Ayyy kiyamam canım yaa gecmis olsunHellöö nabersiniz sabah saglıkocagına gittik 6. Ay aşısı oldu çok ağladı bebisim ya kıyamam öttürecek gece beni
Aaa iyi yapmışsın aO degilde dünkü storyme yakınımdan bir mesaj aldım yani güleyimmi bilemedim, ne gereksiz storymiiş alyayla cihanın bende ne işi varmış ben kimmişimlaaa havle kıskançlık sezdim hemen engelledim cevap vermeye bile tenezzül etmedim

Şifa olsun kuzucuğaHellöö nabersiniz sabah saglıkocagına gittik 6. Ay aşısı oldu çok ağladı bebisim ya kıyamam öttürecek gece beni
Ne alakaO degilde dünkü storyme yakınımdan bir mesaj aldım yani güleyimmi bilemedim, ne gereksiz storymiiş alyayla cihanın bende ne işi varmış ben kimmişimlaaa havle kıskançlık sezdim hemen engelledim cevap vermeye bile tenezzül etmedim
millet de yorum ne yapsam derdindekıyamamm geçmiş olsunn . korkma hiç ateş huzursuzluk yapmıyoo buHellöö nabersiniz sabah saglıkocagına gittik 6. Ay aşısı oldu çok ağladı bebisim ya kıyamam öttürecek gece beni
alyayla cihan kimO degilde dünkü storyme yakınımdan bir mesaj aldım yani güleyimmi bilemedim, ne gereksiz storymiiş alyayla cihanın bende ne işi varmış ben kimmişimlaaa havle kıskançlık sezdim hemen engelledim cevap vermeye bile tenezzül etmedim
Sagol canımmAyyy kiyamam canım yaa gecmis olsun
Aaa iyi yapmışsın a
Sagol canımŞifa olsun kuzucuğa
Sormaa sorma kuduruklarNe alakamillet de yorum ne yapsam derdinde
ay dizi karakteri mi?Storyde şu
haao yazanın yaşı kaç 5 sdfsdfkıyamamm geçmiş olsunn . korkma hiç ateş huzursuzluk yapmıyoo bu
alyayla cihan kim
kız story varya uzak sehir dizisi