Len @Bitterçikilata da olmasa kimse bilmeyecek kursa gittik geldik yemekti işlerdi şimdi aldım elime telefonuAaaa baksenn nezaman a
Online market siparişim karışmış yanlış poşet gelmiş
Bi baktım çerez çikolata dolu
Bnm sepette yumurta ekmek
çaktırmasaydın dicemde öyle olmuyor benimde market poşetlerim ortadan kaybolmuştu ayyy çok sinir bozucuHosgeldin canımLen @Bitterçikilata da olmasa kimse bilmeyecek kursa gittik geldik yemekti işlerdi şimdi aldım elime telefonu
Oh oh o poşet bana gelecektiOnline market siparişim karışmış yanlış poşet gelmiş
Bi baktım çerez çikolata dolu
Bnm sepette yumurta ekmek

Hoşbuldum canımHosgeldin canım
Ohh mis afiyet olsun bende çay yaptım ama esim daha gelmediCuma akşamı film falan izliyoruz geç yatıyoruz. Eee bugün de kurs görüşmesi vardı oraya gittik anneme uğradık sonra eve geldim çamaşır attım makinaya ikinci postayı da atacağım. Annem ot toplamış verdi dünden yufkam vardı börek yaptım attım fırına. Şimdi çay içiyorum
Sana da afiyet olsun canım valla tüm gün koşturduk şimdi ancak oturuyorum.Ohh mis afiyet olsun bende çay yaptım ama esim daha gelmedi
Bnm söylediğimle alakası yokçaktırmasaydın dicemde öyle olmuyor benimde market poşetlerim ortadan kaybolmuştu ayyy çok sinir bozucu

Yok yok yollim sanaOh oh o poşet bana gelecekti![]()
![]()

Kardeşin unutmuş aheyyyyyLen @Bitterçikilata da olmasa kimse bilmeyecek kursa gittik geldik yemekti işlerdi şimdi aldım elime telefonu
Sagol canım iyi dinlenmelerSana da afiyet olsun canım valla tüm gün koşturduk şimdi ancak oturuyorum.
Negüzel bir eglence film seyretmek aCuma akşamı film falan izliyoruz geç yatıyoruz. Eee bugün de kurs görüşmesi vardı oraya gittik anneme uğradık sonra eve geldim çamaşır attım makinaya ikinci postayı da atacağım. Annem ot toplamış verdi dünden yufkam vardı börek yaptım attım fırına. Şimdi çay içiyorum

Uyumaya mı gelmişlerMisafir geldi 8bucukta
Seni bekledim sandımki kapıda sensinUyumaya mı gelmişler
KimmişSeni bekledim sandımki kapıda sensin