Ben Şule 44 yaşındayım hala kilo vermeye çalışıyorum...al ver 2 ileri 1 geri gidip geliyorum...Hoşbulduk teşekkürler ...
Siz kaç kilosunuz
Ben Şule 44 yaşındayım hala kilo vermeye çalışıyorum...al ver 2 ileri 1 geri gidip geliyorum...Hoşbulduk teşekkürler ...
Merhaba hosgeldinizmerhaba arkadaşlar nasılsınız ? Aranıza katılabilirmiyim?
sizleri tanıyabilirmiyim ?
Merhaba dilaben de dila çok memnun oldum yaşım 28
doğumdan sonra ki biraz kilom var tabi
kilom şuanda 80 ama ben bekarken de zayıf değildim ideal bir kilodaydım . L beden giyerdim

Biz sizi tanıyalım ilk önce
Etrafım boğa burcu dolutabi ki ben dila yaşım söylediğim gibi 28 mayıs doğumluyum burcum ise boğaadanadan gaziantebe gelin geldim.
ailem adanada yaşıyor.
ben evlenip buraya geldim.
eşim gaziantepli olduğu için.

evet anlıyorum.Merhaba dila
Burasi kilo vermek icin çok aktif bir site degil
Uzun süredir muhabbet ediyoruz bu sayfada,yılların verdigi bir arkadaşlık var
Çoğu kişi yok,dagıldık hayat şartlarindan dolayı a
gerçekten çok mu var boğa burcu çevrenizde kısmet. Evet 1 çocuk annesiyim.Etrafım boğa burcu dolu
Çoluk çocuk varmı
Çok aktif bir site degil aslinda nasıl düşünüz buraya a
Birlikte bırakmış oldunuzevet anlıyorum.
ben zaten öyle sıkı diyet falan yaptığımı söyleyememama dikkat etmeye çalışıp fazla kilo almamaya çalışıyorum.
bekarken eniştem ablamın eşi yani o da bir ara diyete başlamıştı diyetisyene gitti . Liste vermişler bir süre uyguladı hatta bana da aynı listeyi verdiler böyle öğün vakitleri saatleri vardı listeye uyup yaptım bir iki kilo vermiştim . Sonra ben bozdum . Duydum ki eniştem de bırakmış .

Kocamda olmak üzere heryerim boğa agerçekten çok mu var boğa burcu çevrenizde kısmet. Evet 1 çocuk annesiyim.
ben araştırırken buldum .
forumlar diye yazaraktan .

evet haklısınız diyet belli bir süre yapılabiliyor en azından denedim.Birlikte bırakmış oldunuz
Evet diyet çok uzun süreli sıkıcı olabiliyor,yıllardır bu diyet sayfalarindayım,artik okadar sıkıldım ki muhabbete döndü iş a
Kocamda olmak üzere heryerim boğa a
Rabbim bağışlasın insaAllah evlatlarimizi
Bende 42yasinda 3cocuk annesiyim Bursada yaşıyorum
Baska sitede 3sene kaldım,burdayiz bayadir
Iyi bari boydan kurtariyorsun canim
Baska sitede 3sene kaldım,burdayiz bayadir
Sende katilabilirsin bize
Iyi bari boydan kurtariyorsun canim
Bende oğlanın dışarıda olan etkinliğe götürüyorumGünaydın cimcimeler nasılsınız ben de okuldayım şimdi oturdum bir boşluğum vardı bakayım dedim sizlere
Merhaba hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar nasılsınız ? Aranıza katılabilirmiyim?
sizleri tanıyabilirmiyim ?