Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
23.001
@_ÇikiLata sende de olabülür :interest:gel artık geçmişten günümüze:elifeylül:
Haha haha keşke olsa canım yıllar önce babam bana Profilo marka süpürge almıştı kabloluydu ama çok iyi çekiyordu oğlan küçüktü gizlice içine süt su filan damlatıyormuş bozuldu

Görüyorum o Dyson süpürgeyi gözüm onda da bakalım ne zaman nasip olacak

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.097
Haha haha keşke olsa canım yıllar önce babam bana Profilo marka süpürge almıştı kabloluydu ama çok iyi çekiyordu oğlan küçüktü gizlice içine süt su filan damlatıyormuş bozuldu

Görüyorum o Dyson süpürgeyi gözüm onda da bakalım ne zaman nasip olacak
Anamm senin oğlan ne fenaymış
Ama Profilo’da güzel oluyor

Kablolu olanda Dyson Bnm 12 yıldır kullanıyorum fişi koptu geçen sene yaptırdım bn çekiştirirken yine çıkmış geçen 2-3 kere bütün sigortaları attırdı bi daha adamları arayıp sigortayı kaldırttım kaçak elektrik bilmem neyini attırmış takma dedi
Geçen eşim hibe yaptı yine attırdı
Kablolu mu şarjlı mı alsam kararsızım

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.645

Kablolu olanda Dyson Bnm 12 yıldır kullanıyorum fişi koptu geçen sene yaptırdım bn çekiştirirken yine çıkmış geçen 2-3 kere bütün sigortaları attırdı bi daha adamları arayıp sigortayı kaldırttım kaçak elektrik bilmem neyini attırmış takma dedi
Valla benim profilo memnunum da :reklamdegil:

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
23.001

Aynen
Bilmiyorum ki en çok hangisi tercih ediliyorsa ondan al iyice araştır sonra pişman olma
Gerçekten şans işi

Bnmde bulaşık makinesinde şansım yok
Bulaşık makineminde kapağı düştü 2-3 aydır sandalye ile kapalı duruyor :bayilacam:
Ayy o da çok kötüymüş ya ben bu aralar elle yıkıyorum sırf bulaşığı boşaltmamak için haha haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar