hiç işim olmazSen sorsana
Uzman ana o biliyordur canım

hiç işim olmazSen sorsana
Uzman ana o biliyordur canım

Bizimkilerin fazla vitaminden mi erken oldu diyorsund vitamini veriyor muydu acaba d vit eksikliğinde çıkmıyormuş sanırım

Cocuk Allaha emanet yasıyor zaten snjflflf ne biliyimd vitamini veriyor muydu acaba d vit eksikliğinde çıkmıyormuş sanırım
Bence anne sütüde önemli, sanırım mama ile beslenenlerin daha uzun sürüyor çıkmasıBizimkilerin fazla vitaminden mi erken oldu diyorsun
Hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın ne olsun işte koşturmacaHoşgeldin ablacım nasılsın
Krem filan da veremediler mi canım ağrı kesici falan
Sağol canım
Sizede geçmiş olsun

Hele bana özet geç yav ben tanımıyorum seni @Elif_Eylul nesi oluyorsunHoş buldum canım iyiyim sen nasılsın ne olsun işte koşturmaca

DSL gibi bişey yapmış![]()
He valla kız öyle olmuş reklam değil eklemeliydü nicki böyle olmamış
Hayalet olup ne isler yapmıstı hatirlamiyormusun a
Siz ne anlarsınız susaklarZiyaretçi düşü @AystLL geldi korkuttun valla iyi oldu
Yaş 38 kasımda 39 olcakHele bana özet geç yav ben tanımıyorum seni @Elif_Eylul nesi oluyorsunsindi profilena falan girmim nerelisin yas kac vs gibi gibi

40 gündüzdür sen bide gece görBir ara ziyaretçileriniz 40’ geçikti bir höt dedim gittiler ben ne yapayım
Özmü hdjfkkd ona göre şikayet etcemSiz ne anlarsınız susaklar
Yaş 38 kasımda 39 olcakkardeşim oluyorum Bursa da oturuyorum 3 çocuğum var ev hanımıyım

Maşallah Allah bağışlasın, memnun oldum. Bende sıradan biiri.Siz ne anlarsınız susaklar
Yaş 38 kasımda 39 olcakkardeşim oluyorum Bursa da oturuyorum 3 çocuğum var ev hanımıyım

Şey Bnm oğlanda mamayla büyüdü 5 ay emdiBence anne sütüde önemli, sanırım mama ile beslenenlerin daha uzun sürüyor çıkması
Sen kendini hiç tanıtmadın erkek olmayasınMaşallah Allah bağışlasın, memnun oldum. Bende sıradan biiri.

Evet özÖzmü hdjfkkd ona göre şikayet etcem

Sanırım didim ya bilgim yokŞey Bnm oğlanda mamayla büyüdü 5 ay emdi
Bnce genetik ya

Sen kendini hiç tanıtmadın erkek olmayasın

Hele bının burda bi dünya donları kirli çamaşırları var toplamak sana düşerEvet öz

Bilemem çok öyle taklit yapan olarmışSanırım didim ya bilgim yok
benim dişi ve dişil olan herşeye benzediğim her hal harekatimdan belli