Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ne taraf müsaitseNetarafa sağamı solamı a
Bnm sol gözümde çıkmıştı
Ne taraf müsaitseNetarafa sağamı solamı a
Süper

Ozamam sol götüne aNe taraf müsaitse
Bnm sol gözümde çıkmıştı

Bilmim gönül ister çok şey emme ve lakin bagaj çok yokBana ne getircek a
Mehmetefendi aBilmim gönül ister çok şey emme ve lakin bagaj çok yok
İyi canımVar evde onu sürdüm 2 gündür çok şükür iyi oldu
Senin oğlan nasıl oldu
Ya evet taze çekilmiş cokzellllldün ayşeye gidince 4paket mehmet efendi aldim kenara koydum,istanbula gidersem yeri nerde bilmiyim alayim taze cekilmis
Internet baglantısı gibi bisey olmus adsl a

Önemli olan kahve işler hep var
bana göre kahve çokta önemli degil Maşallah canım gittik saglık ocagna merhem verdi bizedeBacı çocuklar öyle oluyor
Bnmkilerde hep erken çıkardı
12 aylıktı 12 dişi vardı kızın
Sagol canımSizede geçmiş olsun
Allah kavuştursun canımKocam hafta sonu Avrupa’ya gidiyy
Maşallah Allah sayımızı arttırsın

lahanayı sarcak pişircek vercek, fasulyeleri kırıp poşetleyip buzluga hazırlıcak
kaabağıda pişircek vercek 
SusaaakOzamam sol götüne a

Ayyy gecmis olsun canimİyi canım
Oğlanı götürdük kontrole yine video da çekmiştim doktor hem kendi kontrol etti hemde videoyu izledi iyi görünüyor dedi kontrol verdi 6 ay sonra getirin dedi eğer ki baktın yine ince işiyor kontrolü hiç bekleme getir dedi kreme devam tabi ilerde son bir açma işlemi daha yapabiliriz dedi
E bu çocuk nereye kadar böyle olacakİyi canım
Oğlanı götürdük kontrole yine video da çekmiştim doktor hem kendi kontrol etti hemde videoyu izledi iyi görünüyor dedi kontrol verdi 6 ay sonra getirin dedi eğer ki baktın yine ince işiyor kontrolü hiç bekleme getir dedi kreme devam tabi ilerde son bir açma işlemi daha yapabiliriz dedi
İyi hadi lafa olsun
bana göre kahve çokta önemli degil
Maşallah canım gittik saglık ocagna merhem verdi bizede
Sagol canım
Allah kavuştursun canım
Maşallah Allah sayımızı arttırsın
Eminönünde beya sipariş ver trendyoldan daha iyi çok kalabalık oralar bn bile gitmimdün ayşeye gidince 4paket mehmet efendi aldim kenara koydum,istanbula gidersem yeri nerde bilmiyim alayim taze cekilmis

d vitamini veriyor muydu acaba d vit eksikliğinde çıkmıyormuş sanırımOoo masallah canım seda 1 yasına girecekti umut daha disi yoktu
Sen sorsanad vitamini veriyor muydu acaba d vit eksikliğinde çıkmıyormuş sanırım