Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günaydın. 
Ahaaa gitti çocuklar uzaya aÇocukları okulagelem

Gecmis olsun canim nazardandırGünaydın, aksam teyzemdeydik kuzenler gelinler vardı eve geldik kızın gözünde arpacık cıkmış hemde altta üstte okudum falan internetten baktım pamukla ılık su kompres diyor yani akıyo gözüde sabah biraz temizledim bakalım bugün saglıkocagna götürücem
Yaaa çok geçmiş olsunGünaydın, aksam teyzemdeydik kuzenler gelinler vardı eve geldik kızın gözünde arpacık cıkmış hemde altta üstte okudum falan internetten baktım pamukla ılık su kompres diyor yani akıyo gözüde sabah biraz temizledim bakalım bugün saglıkocagna götürücem
NapaysunAhaaa gitti çocuklar uzaya a
Günaydın.
Günaydın kızlarGunaydin

Günaydın çok geçmiş olsunGünaydın, aksam teyzemdeydik kuzenler gelinler vardı eve geldik kızın gözünde arpacık cıkmış hemde altta üstte okudum falan internetten baktım pamukla ılık su kompres diyor yani akıyo gözüde sabah biraz temizledim bakalım bugün saglıkocagna götürücem
Bugün 29ekim provası varmis giydirdim götürdüm,ortalik 1günde boka sarmış topluyorum ama ilk önce doyayim aNapaysun

Ben topladım hepsi uyurken kahvaltı yaptım şimdi de mutfak işleri varBugün 29ekim provası varmis giydirdim götürdüm,ortalik 1günde boka sarmış topluyorum ama ilk önce doyayim a

Hey maşallah kız aBen topladım hepsi uyurken kahvaltı yaptım şimdi de mutfak işleri var

He benim mesai saat 7de başlıyorHey maşallah kız a
Ben 5dk 5dk erteleyip yatıyorum bu aralara aHe benim mesai saat 7de başlıyor

yaaa hoşgeldiiinn ne iyi ettin de geldiinSelam herkeseUmarım iyisinizdir
telefon geldi 1 saate misafir geliyormuş gidiyorum tekrar gelirim
sağol canım yaaa sen gelmeyeli 7 aylık olduk@Maya. Bebişini güle güle sağlıkla büyüt inşaallah canım
ayy geçmiş olsunn canımmGünaydın, aksam teyzemdeydik kuzenler gelinler vardı eve geldik kızın gözünde arpacık cıkmış hemde altta üstte okudum falan internetten baktım pamukla ılık su kompres diyor yani akıyo gözüde sabah biraz temizledim bakalım bugün saglıkocagna götürücem
Kahvemi yapsana süpürge yapiyorum ben agünaydınssss, hadi kahvee

Bn çocuklarıBugün 29ekim provası varmis giydirdim götürdüm,ortalik 1günde boka sarmış topluyorum ama ilk önce doyayim a

Bnmde öyle bazen 6 daHe benim mesai saat 7de başlıyor