Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tünaydınnn
Evet gördüm siziBuralardayımnasılsınız
Bende iyiyim çalışma yapıyorum.Evet gördüm sizi
Iyiyim sizi sormali

Çocuklar arasında kıyas yapan öğretmenleri sevmiyorumEylülün Ögretmeni Elifi çok aricaksınız hic benzemiyor ona delircem zorlaniyor dersler zor napcam bilmem

Benim büyük kızımıda aynı ögretmen okuttu,oglanda aynı ögretmende, denk geldi yani,ama elimden geleni yapiyorum cocukta yapiyor,yani her cocuk bir olmaz,istiyorlarki cok iyi olsunÇocuklar arasında kıyas yapan öğretmenleri sevmiyorum
Her insanın bilgiyi alış şekli farklı. Kimisi yazarak, kimi dinleyerek öğrenir belki kızının sanata ilgisi varBenim büyük kızımıda aynı ögretmen okuttu,oglanda aynı ögretmende, denk geldi yani,ama elimden geleni yapiyorum cocukta yapiyor,yani her cocuk bir olmaz,istiyorlarki cok iyi olsun

Bizimkisi dans tiyatro vs. Şeyleri seviyor evetHer insanın bilgiyi alış şekli farklı. Kimisi yazarak, kimi dinleyerek öğrenir belki kızının sanata ilgisi var
Eğer öyleyse hiç o öğretmende tutma çocuğu kendi alanına yönlendir derim, tabii benim fikrim bu.Bizimkisi dans tiyatro vs. Şeyleri seviyor evet
Eneee kız iyi bari bulmuşsun diger mesajlarda gördümde gene iyi birilerine denk gelmiş demekki. Merak ettik seni ne yaptın nereleri gezdinYurt dışına çıktık
Bn havalimanında lounge unut git uçakta aklıma geldi çocuklarla uğraşmaktan kafa mı kaldı
Az önce kayıp eşyadan aldım telefonumu
Saatimden konumunu takip ettim hep
Sen onu bosver okuyup napcak bi ajansa yazdırBizimkisi dans tiyatro vs. Şeyleri seviyor evet

drama dersleri falan hop ordan oyunculuk diziler setler
h daha incirmi toplar bizimi görür fisko 

Eğer öyleyse hiç o öğretmende tutma çocuğu kendi alanına yönlendir derim, tabii benim fikrim bu.ilkokul öğretmeninden çok çekmiş biri olarak söylüyorum
Kaynana ve görümce var ve Allah bozmasın çok iyilersen napıyorsun çıtır gelin
kaynana görümce elti varmı anlat kız anlat
Ne kadarlık evlisinKaynana ve görümce var ve Allah bozmasın çok iyiler
Amin inşallahNe kadarlık evlisinAllah bozmasın bozmaya calısana fırsat vermesin
Az kalmış mutluluklarAmin inşallah
Daha nişanlıyım. Allah kısmet ederse Aralık'ta düğünüm var. Astrolojik göstergeler o tarihi veriyor
Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahAmin inşallah
Daha nişanlıyım. Allah kısmet ederse Aralık'ta düğünüm var. Astrolojik göstergeler o tarihi veriyor