Elif_Eylul
Daimi Üye
- #90.301
@Astroloji EL Kitabı gelmediniz bugün 
Meraklıyız@Astroloji EL Kitabı gelmediniz bugün

Yanlışlıkla yazdım silinmiyorda. Kusura bakmaMeraklıyız
Haftalık yorumları hazırladım baya yoğundum bugün. Ancak şimdi vakit buldum@Astroloji EL Kitabı gelmediniz bugün
Görmedim ben okumamışimHaftalık yorumları hazırladım baya yoğundum bugün. Ancak şimdi vakit buldum
Diğer tarafa da yazmışım ya
Yanlışlıkla bitter e yazdım sana cevap vericem diyeGörmedim ben okumamışim
Düzenlenir sadeceYanlışlıkla bitter e yazdım sana cevap vericem diyesilinmiyor da galiba
DüzenledimDüzenlenir sadece
Bugün nasılsınız nasıl gecti gününüzDüzenledim

Hafta sonuna girdiğimiz için haftalık yorumları yetiştirmeye çalıştım, sonra yemek, evi toplamaca vs. Senin nasıl geçtiBugün nasılsınız nasıl gecti gününüz
Allah kolaylik versinHafta sonuna girdiğimiz için haftalık yorumları yetiştirmeye çalıştım, sonra yemek, evi toplamaca vs. Senin nasıl geçti
Sanada Allah kolaylık versin incir toplamak çok zor. Biz genelde sabah toplarız gün içinde toplamak zararlı oluyor. Ama biz kendimiz yemek için yani küçük miktarlardaAllah kolaylik versin
Cuma saatine kadar incir topladık,kahvaltı,kızı okuldan al gel yemek yap
Simdi oyun parkına hazırlıcam kızı,yarinda sinemaya kismetse gitcez
Sagol canimSanada Allah kolaylık versin incir toplamak çok zor. Biz genelde sabah toplarız gün içinde toplamak zararlı oluyor. Ama biz kendimiz yemek için yani küçük miktarlarda
E oyun parkına gidip terleyip mikrop yine kapacak iyiden iyileşmeden çıkarma onu senAllah kolaylik versin
Cuma saatine kadar incir topladık,kahvaltı,kızı okuldan al gel yemek yap
Simdi oyun parkına hazırlıcam kızı,yarinda sinemaya kismetse gitcez
Aaa olurmu öyle şey gitmesi lazım,arkadaşınla anlasmisE oyun parkına gidip terleyip mikrop yine kapacak iyiden iyileşmeden çıkarma onu sen
Bizim buralar çok sıcak, sıcakta kaşıntı yapıyor vücutta, heryeri kapatıp toplamak lazım o yüzden allah kolaylık versin inşallahSagol canim
Incire sabah ezanindan sonra gidiliyor,ama tarlalar cok olunca ögleni buluyor çok agac oldugu icin
Hay arkadaşlarına bunlarınAaa olurmu öyle şey gitmesi lazım,arkadaşınla anlasmis
Çok anlamıyorum ama teşekkür ederiimYükselen burcunuz BOĞA. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK 9. Evde
Burç öngörüsü dinlerken kendi burcunuzun yanı sıra boğa burcu buda dinleyin. Bütün öngörüler yükselen burda göre yapılır aslında. BOĞA yı dinlediğinizde daha doğru rehberlik alırsınız.Çok anlamıyorum ama teşekkür ederiim