Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Çikolata ları karıştırıyorum artık ne çok çikolata var

Özürlük bir şey yok zaten site için değil sizin kendi güvenliğiniz içinPardon özür dileriz a
Daldık konulara unuttuk
Çikolataya olan aşkımızÇikolata ları karıştırıyorum artık ne çok çikolata var

Az önce sana yazıcam diye başka çikolata ya yazdım. Senin msj ı gördüm boş, öbür çikolata ya 2 msj gittiÇikolataya olan aşkımız

Hangisi ki acabaAz önce sana yazıcam diye başka çikolata ya yazdım. Senin msj ı gördüm boş, öbür çikolata ya 2 msj gitti![]()
BitterçikilataHangisi ki acaba
Kız benim şeye baktın mı sana bilgileri yazdııımmBitterçikilata
@Astroloji EL KitabıBen girene kadar akşam olmuş anaam. Ne yazayım şimdi 17.04.1991 sabah 07:30 diyo annemistanbul doğumluyum
Amaninnn sen bn @bitter_im aynı yıl doğmuşuz ay farkıyla büyüğünüzüm
Senden 1 ay 8 gün kadar büyüğüm

sited eçok ikizler oldu tehlikeli 
İyi akşamlar iyisiniz inşallahAraya kamu spotu gibi dalmış olacağım ama kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz sizler için daha iyi olur. Sonuçta herkese açık bir site tanıdığınız tanımadığınız herkes özel bilgilerinizi bilmesin .Bu arada @bitter_im harita çıkarırken bana farklı saat söylemiştin haberin olsun

öylemiii ala ala yo anam benim yükselende ikizler bacım 
kamu spotçu nkİyi akşamlar iyisiniz inşallahAraya kamu spotu gibi dalmış olacağım ama kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz sizler için daha iyi olur. Sonuçta herkese açık bir site tanıdığınız tanımadığınız herkes özel bilgilerinizi bilmesin .Bu arada @bitter_im harita çıkarırken bana farklı saat söylemiştin haberin olsun

Yeaaaa benim herşeyim meydanda boşverPardon özür dileriz a
Daldık konulara unuttuk

içi dışı konumum herşeyim bir benim
farketmez
Saati tam biliyor musun dedim sana. O tarihte yaz saati uygulaması var

Sen hangi çikolatayı istersinAy beynim yandı, biri bitter, biri çikilata, diğeri bitterçikilata, bir diğeri çikilot
HaAz önce sana yazıcam diye başka çikolata ya yazdım. Senin msj ı gördüm boş, öbür çikolata ya 2 msj gitti![]()

haYok kız sen ikizler yıl diyom ay değilsited eçok ikizler oldu tehlikeli

ha