Geçmiş olsun canım iyimiBnm kızda hasta kervanına katıldı
Boğazı ağrıyor doktora götürcez
Geçmiş olsun canım iyimiBnm kızda hasta kervanına katıldı
Boğazı ağrıyor doktora götürcez
Sagol canım gecen gece boyna sallandi beşik gibiNe zmn oldu canım gecmis olsun
Yükselen burcunuz ikizler. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK.
Böyle nazarlı hissetme sebebin chiron un 3. Evde olmasından kaynaklı. Sen yakın çevrenle çok iyi anlaşmayı bilen ama yanlış anlaşılan bir insansın, aslında en iyi bildiğin şeyde bu. Anlaşma konusunda ustasın ama bu konuyu biraz daha yanlış anlamalara olanak tanımicak şekilde yapmalısın.
Yıldızın düşük değil. Böyle hissettiren merkürün 12. Evde olup satürn den karşıt açı alması.
Satürnle dost olursan ve Kuzey ay düğümü OĞLAK burcunun ( Satürn yönetimindedir) öğretilerini yaparsan. Emin ol sıkıntıların azalır ve kendini şanssız hissetmezsin.
Evlendiğin veya evleneceğin kişi arkadaş ortamından veya yakın çevreden birisi olabilir. Uzun bir arkadaşlıktan sonra evlilik olabilir.
Şimdilik bu kadar
Umarın söylediklerim biraz içini rahatlatmıştır ve işık olmuştur
Ayyyy bana da içimi rahatlatsn bişeyler söyleseennn bu ara dardayım. Senin gibi ben de home office çalışıyorum. 1 ekim de şirkete bekliyor patron. 6 aylık bebem varrrrrHem evet hem hayırhome office çalışıyorum
Al sana bebe aAyyyy bana da içimi rahatlatsn bişeyler söyleseennn bu ara dardayım. Senin gibi ben de home office çalışıyorum. 1 ekim de şirkete bekliyor patron. 6 aylık bebem varrrrr

Eşek kadar oldu sal çayıra mevlam kayira aAldım kabul ettim haahh
ha

Kayırırsa ok salayımEşek kadar oldu sal çayıra mevlam kayira a

Bilgilerini yaz. Akşama doğru bakalımAyyyy bana da içimi rahatlatsn bişeyler söyleseennn bu ara dardayım. Senin gibi ben de home office çalışıyorum. 1 ekim de şirkete bekliyor patron. 6 aylık bebem varrrrr
Ben girene kadar akşam olmuş anaam. Ne yazayım şimdi 17.04.1991 sabah 07:30 diyo annemBilgilerini yaz. Akşama doğru bakalım
istanbul doğumluyumAmaninnn sen bn @bitter_im aynı yıl doğmuşuz ay farkıyla büyüğünüzümBen girene kadar akşam olmuş anaam. Ne yazayım şimdi 17.04.1991 sabah 07:30 diyo annemistanbul doğumluyum

Oda güzel.Hem evet hem hayırhome office çalışıyorum

Saati tam bilmiyor musunuz? 1996 yılının yaz-kış saatine bakmak gerekir@Astroloji EL Kitabı benim burcum balık
Doğum tarihim 06.03.1996 sabah ezanına denk gelmiş annem vakti öyle hatırlıyor.
Pardon özür dileriz aİyi akşamlar iyisiniz inşallahAraya kamu spotu gibi dalmış olacağım ama kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz sizler için daha iyi olur. Sonuçta herkese açık bir site tanıdığınız tanımadığınız herkes özel bilgilerinizi bilmesin .Bu arada @bitter_im harita çıkarırken bana farklı saat söylemiştin haberin olsun