Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
44.558
Yükselen burcunuz ikizler. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK.

Böyle nazarlı hissetme sebebin chiron un 3. Evde olmasından kaynaklı. Sen yakın çevrenle çok iyi anlaşmayı bilen ama yanlış anlaşılan bir insansın, aslında en iyi bildiğin şeyde bu. Anlaşma konusunda ustasın ama bu konuyu biraz daha yanlış anlamalara olanak tanımicak şekilde yapmalısın.
Yıldızın düşük değil. Böyle hissettiren merkürün 12. Evde olup satürn den karşıt açı alması.
Satürnle dost olursan ve Kuzey ay düğümü OĞLAK burcunun ( Satürn yönetimindedir) öğretilerini yaparsan. Emin ol sıkıntıların azalır ve kendini şanssız hissetmezsin.
Evlendiğin veya evleneceğin kişi arkadaş ortamından veya yakın çevreden birisi olabilir. Uzun bir arkadaşlıktan sonra evlilik olabilir.
Şimdilik bu kadar:)

Umarın söylediklerim biraz içini rahatlatmıştır ve işık olmuştur:)

Hem evet hem hayır :) home office çalışıyorum :)
Ayyyy bana da içimi rahatlatsn bişeyler söyleseennn bu ara dardayım. Senin gibi ben de home office çalışıyorum. 1 ekim de şirkete bekliyor patron. 6 aylık bebem varrrrr

Tepki
930

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.061
İyi akşamlar iyisiniz inşallah:selam:Araya kamu spotu gibi dalmış olacağım ama kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz sizler için daha iyi olur. Sonuçta herkese açık bir site tanıdığınız tanımadığınız herkes özel bilgilerinizi bilmesin .Bu arada @bitter_im harita çıkarırken bana farklı saat söylemiştin haberin olsun :cokkomik:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.845
İyi akşamlar iyisiniz inşallah:selam:Araya kamu spotu gibi dalmış olacağım ama kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz sizler için daha iyi olur. Sonuçta herkese açık bir site tanıdığınız tanımadığınız herkes özel bilgilerinizi bilmesin .Bu arada @bitter_im harita çıkarırken bana farklı saat söylemiştin haberin olsun :cokkomik:
Pardon özür dileriz ahaha
Daldık konulara unuttuk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar