Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
DöktürmeYoksa kurşunmu döktüreyim kurşunmu sıktırayım kararsızım
Gün/ ay/ yıl doğum yeri ve saati
DöktürmeYoksa kurşunmu döktüreyim kurşunmu sıktırayım kararsızım
Döktürmebilgilerinizi yazın yükselen burcunuzu bulmanıza yardımcı olayım.
Gün/ ay/ yıl doğum yeri ve saati
Allah rahmet eylesin.. Doğum yeri neresi09.06.1991 sabah 5 diyordu rahmetli anacım
DerinceAllah rahmet eylesin.. Doğum yeri neresi
Derince neresiDerince
Kocaeli/derinceDerince neresi
Bide şöyle benim sanırım yıldızım çok düşük 2 gün güzel geçse 3. Gün üstümden belalar nazarlar aman yarabbi kendimi saçma sapan olayların içinde buluyorum
Yükselen burcunuz ikizler. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK.Bide şöyle benim sanırım yıldızım çok düşük 2 gün güzel geçse 3. Gün üstümden belalar nazarlar aman yarabbi kendimi saçma sapan olayların içinde buluyorum
İkizlerde oğlakla hiç anlaşamaz bazen ben bile kendimi çekemiyorum ondan sebeb demekki, yaa bak içim rahatladı ben zaten hep kendimi doğrularımla biliyorum ama (bazı) insana benzer varlıklar kıt akıllı olup beni çileden çıkartabilir tabiYükselen burcunuz ikizler. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK.
Böyle nazarlı hissetme sebebin chiron un 3. Evde olmasından kaynaklı. Sen yakın çevrenle çok iyi anlaşmayı bilen ama yanlış anlaşılan bir insansın, aslında en iyi bildiğin şeyde bu. Anlaşma konusunda ustasın ama bu konuyu biraz daha yanlış anlamalara olanak tanımicak şekilde yapmalısın.
Yıldızın düşük değil. Böyle hissettiren merkürün 12. Evde olup satürn den karşıt açı alması.
Satürnle dost olursan ve Kuzey ay düğümü OĞLAK burcunun ( Satürn yönetimindedir) öğretilerini yaparsan. Emin ol sıkıntıların azalır ve kendini şanssız hissetmezsin.
Evlendiğin veya evleneceğin kişi arkadaş ortamından veya yakın çevreden birisi olabilir. Uzun bir arkadaşlıktan sonra evlilik olabilir.
Şimdilik bu kadar
Umarın söylediklerim biraz içini rahatlatmıştır ve işık olmuştur
Çok teşekkür ederim gece kıymetli vaktinizi aldımYükselen burcunuz ikizler. Kuzey ay düğümünüz OĞLAK.
Böyle nazarlı hissetme sebebin chiron un 3. Evde olmasından kaynaklı. Sen yakın çevrenle çok iyi anlaşmayı bilen ama yanlış anlaşılan bir insansın, aslında en iyi bildiğin şeyde bu. Anlaşma konusunda ustasın ama bu konuyu biraz daha yanlış anlamalara olanak tanımicak şekilde yapmalısın.
Yıldızın düşük değil. Böyle hissettiren merkürün 12. Evde olup satürn den karşıt açı alması.
Satürnle dost olursan ve Kuzey ay düğümü OĞLAK burcunun ( Satürn yönetimindedir) öğretilerini yaparsan. Emin ol sıkıntıların azalır ve kendini şanssız hissetmezsin.
Evlendiğin veya evleneceğin kişi arkadaş ortamından veya yakın çevreden birisi olabilir. Uzun bir arkadaşlıktan sonra evlilik olabilir.
Şimdilik bu kadar
Umarın söylediklerim biraz içini rahatlatmıştır ve işık olmuştur
İkizlerde oğlakla hiç anlaşamaz bazen ben bile kendimi çekemiyorum ondan sebeb demekki, yaa bak içim rahatladı ben zaten hep kendimi doğrularımla biliyorum ama (bazı) insana benzer varlıklar kıt akıllı olup beni çileden çıkartabilir tabievlenecegin derken biraz daha eş adayından bahsedermisin merak içindeyim
Geçmiş olsun yaa ayy havalar tam hastalık havası gece soguk gündüz sıcakBnm kızda hasta kervanına katıldı
Boğazı ağrıyor doktora götürcez
Gecmis olsun canımBnm kızda hasta kervanına katıldı
Boğazı ağrıyor doktora götürcez
Günaydın, çok teşekkür ederim videoları öğlene doğru müsaitlikte ilerim.Bu öyle değil senin OĞLAK burcunu öğrenmen lazım
Bu video faydalı olur
Sen çok çekici, manyetik cazibesi yüksek birisisinşuan bile seninle görüşmek isteyen bir sürü insan vardır. Venüs ve Mars 3. Evde kavuşum halinde, sen bu kişilerin farkındasındır sevgili bitter
ama dikkatli olmak faydalı 3. Evinde stelyum var. Şuan çok bakamıyorum. Çekimdeyim. Geniş bir zamanda inceleyelim olur mu.
Bu video da faydalı olur.