Antepliseda
Daimi Üye
Tebrik ederimKayıplardaydım oğlumu evlendirdim
Tebrik ederimKayıplardaydım oğlumu evlendirdim
ÖyleymişÖzel okullar farklı galiba
Okul açılınca zengo mı olunuyor kızVay zengo özele veriyon hee hayırlı olsun a
Maşallah canım çokta güzeller Allah nazarlardan korusun inşAllahTeşekkürler evet gelini aldım haneye
5 gün haftaiçi 7.30 18.00 kadar ama çok fazla degilmi yaa fiyatlar biz zaten ne kazanıyoruzki okula verelimKaç gün bu fiyat
Bizim buralarda 28-30 dan başlıyor
Okul açıldı dedinya bizim açılmadı oyuzden dedim özel degilmiOkul açılınca zengo mı olunuyor kız
Özelemi veriyomuşOkul açıldı dedinya bizim açılmadı oyuzden dedim özel degilmi
Senin oğlan küçük 3 gün vermelisin5 gün haftaiçi 7.30 18.00 kadar ama çok fazla degilmi yaa fiyatlar biz zaten ne kazanıyoruzki okula verelim
Evet oryantasyon sınav vs yapıyorlar haftaya tam açılırOkul açıldı dedinya bizim açılmadı oyuzden dedim özel degilmi
Öyle 3 gün yok yarım gün varmis 5 gün gene 9-1 ama yakında degil yani kim alcak gitcek götürcek getircekSenin oğlan küçük 3 gün vermelisin
Çocuk birden okulda çok kalacak çalışan değilsin
Çok fazla gelir 18 çalışanlarciçin oluyor 16 da çıkış olur genelde
Sen 3 gün konulş
Anladim canım hayırlısı olsunEvet oryantasyon sınav vs yapıyorlar haftaya tam açılır
Senin oglan kaça başlıyorEvet oryantasyon sınav vs yapıyorlar haftaya tam açılır
Lise 1Senin oglan kaça başlıyor
Amin canım hepimizeAnladim canım hayırlısı olsun
Senin ne zaman basliyor kızAnladim canım hayırlısı olsun
Başka okul bak ya eve yakın olsun sen alırsın kızla değişiklik olurÖyle 3 gün yok yarım gün varmis 5 gün gene 9-1 ama yakında degil yani kim alcak gitcek götürcek getircek
Hee hayırlı olsun maşallah vala okursa ne ala bu sene hep çevremde hiç okumayan çocuk duyuyorum
Yok işte canım en yakını bile servisli maalesefBaşka okul bak ya eve yakın olsun sen alırsın kızla değişiklik olur
Zaman kötüHee hayırlı olsun maşallah vala okursa ne ala bu sene hep çevremde hiç okumayan çocuk duyuyorum