Evlenmeden yaşamak olmuyor mu beyakız niye gitmek istemedgimi anlattım işte ne biliyim gideriz biara kaçmıyor ya
yegenler büyüdü evlenir 2-3 seneye dügüne mügüne gideriz
Olmuyor evlenmeden gezip geliniyor ancaEvlenmeden yaşamak olmuyor mu beya
Hadi inşallah canım
Sizinkiler evlenip gitti dimi
Eee Orda o kadar zmn kaçak nasıl durduOlmuyor evlenmeden gezip geliniyor anca
Ablam evlenip gitti 22 yıllık evli
Abim teyzem istek yapmıştı 1 ay gezip gelcekti askere gidecekti. Vize çıktı giti 20 yıl sonra geldi türkiyeye 18 yıl kaçak durdu asker kaçagı
Yok canım işte kader mi diyim ne diyim bu bedelli için işte gidiyor artık saglık kontrolünden gçeecek çürük çıkıyor böbrek hastası oldugnu ozaman öğreniyor sen yıllarca kaç sonra çürüğe çık anam bu bi üzüldü bide görme tuhaf bişeyEee Orda o kadar zmn kaçak nasıl durdu
Buraya gelince askere gitmesin
Kaçmış zaten madem kaçmayıp gideymiş neye üzülüyor kiYok canım işte kader mi diyim ne diyim bu bedelli için işte gidiyor artık saglık kontrolünden gçeecek çürük çıkıyor böbrek hastası oldugnu ozaman öğreniyor sen yıllarca kaç sonra çürüğe çık anam bu bi üzüldü bide görme tuhaf bişey
Bırakmadılar ya 2 hafta iznim var bakalımHer türlü zor çocuk başlı başınca zor zaten
İşe ara vermedin mi
İzin filan yok mu?
İlahi beni güldürttün.Dedoş kaç yaşında sizin evlencem demesin üç ay sonra
Sen simdi cocugu kime birakip gidiyorsunBırakmadılar ya 2 hafta iznim var bakalım
Evden çalışıyor sanırımSen simdi cocugu kime birakip gidiyorsun
Genemi başladı acaba dedimEvden çalışıyor sanırım
Daha bırakmıyor kaçında demişti pazartesi galiba başlıcak normal işineSen simdi cocugu kime birakip gidiyorsun
İlahi beni güldürttün.
dede çok yaşlı
Yav hatta sonta takılı çişini yapıyor.
Sorunu varda ameliyat olmak istemediği için.
işte anlamadık bizdeKaçmış zaten madem kaçmayıp gideymiş neye üzülüyor ki
Nebilim kıçımla okuyorum heralde aDaha bırakmıyor kaçında demişti pazartesi galiba başlıcak normal işine
Ciddi sordun sandımkız şaka yaptım zaten ayrıntıya girmeyeydin iyiydi