Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Rabbim sonumuzu hayır eylesinBursa gürsu harmancık yaniyor bu seferde 3yerden,bizim burdaki gökyüzü kapkara olmaya başladi
Rabbim sonumuzu hayır eylesinBursa gürsu harmancık yaniyor bu seferde 3yerden,bizim burdaki gökyüzü kapkara olmaya başladi
Gunaydin canimGünaydın....
@Elif_Eylul Bursa'da yangın varmış sizin orda durum nasıl merak ettim
Gecmis olsun karabükte yanıyormus ya haberlerde gördüm
Of geçmiş olsun abla ya iyi misiniz ne durumda
Çok şükür iyiyiz biz,ama yeşil bursada yaniyor hayvanlar gitti yazik,ahir zamandayız artık sanırımRabbim sonumuzu hayır eylesin
Allah korusun inşallah biran önce söndürülürGunaydin canim
Ablamların orasi yanıyor malesef yangın çok büyük
Çok şükür iyiyiz biz,ama yeşil bursada yaniyor hayvanlar gitti yazik,ahir zamandayız artık sanırım
İnsaAllah canımAllah korusun inşallah biran önce söndürülür
Ahir zaman bu olsa gerek.... Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın umrumda değil devri kapandı. Ateş herkese farklı farklı yerden dokunuyorİnsaAllah canım
Busene iyi degil ortalık,bence artık sona yaklasiyoruz,depremler,yangınlar cogalicak diyor
Cuma günü sohbette tövbe aldım bol bol tövbe edin dua edin diyorAhir zaman bu olsa gerek.... Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın umrumda değil devri kapandı. Ateş herkese farklı farklı yerden dokunuyor
savaşlardan bana ne derken bizde de yangınlar depremler... bütün dünyada felaketler var Allah beterinden korusun bol dua istiğfar sadaka vermek bize kalan
Allah şifa versin canimnene de iyi değil cuma günü ameliyat oldu.
Yoğun bakımda.
bekliyorlar bi haber.
SağolAllah şifa versin canim
Oo görümce bi tanemiydi sende hemsire olanmı gebeymiş hayırlı olsunDün elektirik ikisefer gidip geldi
Gelince matkap çalıştı babam tavana delikleri deldi.
aparatları taktı .
Sadece salıncağın ip boyu biraz yüksek yukarda oldu.
Onu da başka bir malzeme yardımıyla
Ayarlayıp biraz daha aşağı getircez boyunu.
Wifide sorun vardı internetler çalışmadı
Bakım çalışması varmış bi yerde
Ondan .
saat 6 da geldi internet.
Görümcem hamileymiş 2. Ye dün duydum
Enee ne zaman gitin kız foto at bizede ilginc yerlerden@Maya. senin memleketteyim Makedonyadayım
Çoook sıcak buralar
Severim triliçe ama yeni gibi durmuyor sanki üzeriDün geldik yarın dönüş
Çok değişik bişey yok Ekli dosyayı görüntüle 47460
Evet taze vitrinden öyle çıkıyorSeverim triliçe ama yeni gibi durmuyor sanki üzeritaze miydi yedin mi?