Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çok şükür iyiyim sağol sen nasılsınNasil oldu canim
Çok şükür iyiyim sağol sen nasılsınNasil oldu canim
Iyiyim bende,tarladayiz incir sepetlerini topluyoruzÇok şükür iyiyim sağol sen nasılsın
Allah kolaylık versin canımIyiyim bende,tarladayiz incir sepetlerini topluyoruz

Kolay gelsinIyiyim bende,tarladayiz incir sepetlerini topluyoruz

Aman 1 günlügüne bungalov kiralmıştık ya pazar günü ozaman işteHadi ya kötü olmuş nasıl o kadar kötü kırdı
Ne zmn tatile gittin ki
Eveet aldık aldık iphone 16 pro maxHadi ya tühh
popçige giren şemsiye açılmaz misali iyi degilim
Sırada allahtan dyson falan yoktaaaHayırlı olsun
Senin oğlanda maşaAllah hee tv televizyon sırada nevar

bişe kalmadı sükür paraladı galiba herşeyi İncir oldumu kolay gelsinIyiyim bende,tarladayiz incir sepetlerini topluyoruz
Demek yenileme zamanı gelmişti oğlanda fırsatı değerlendirdiAman 1 günlügüne bungalov kiralmıştık ya pazar günü ozaman işte
Eveet aldık aldık iphone 16 pro maxpopçige giren şemsiye açılmaz misali iyi degilim
Sırada allahtan dyson falan yoktaaabişe kalmadı sükür paraladı galiba herşeyi
İncir oldumu kolay gelsin

Ya esimin telefonu 7-8 senelik 3 kere falan yaptırdık bozukdukça falan havuza falanda düştü daha önce bahçedede canı cıktı yani en son ekran açılma yapıyordu zaten düşüncede tamamen parçalandıDemek yenileme zamanı gelmişti oğlanda fırsatı değerlendirdi

Aaa bilmiyordum mesaj atıldı açık sandımKapattim ben özeli toplu olanı kizlar yok diye
Allah kolaylık versin canım
Kolay gelsin
Teşekkür ederim kızlarAman 1 günlügüne bungalov kiralmıştık ya pazar günü ozaman işte
Eveet aldık aldık iphone 16 pro maxpopçige giren şemsiye açılmaz misali iyi degilim
Sırada allahtan dyson falan yoktaaabişe kalmadı sükür paraladı galiba herşeyi
İncir oldumu kolay gelsin

Gecmis olsun karabükte yanıyormus ya haberlerde gördümBursa gürsu harmancık yaniyor bu seferde 3yerden,bizim burdaki gökyüzü kapkara olmaya başladi
Of geçmiş olsun abla ya iyi misiniz ne durumdaBursa gürsu harmancık yaniyor bu seferde 3yerden,bizim burdaki gökyüzü kapkara olmaya başladi