Antepliseda
Daimi Üye
Onlara bakmadım henüz...Ohh yazın bol bol oynasın suyla, kum su havuzları oluyor portatif bişey onlardan alsana oynar
Onlara bakmadım henüz...Ohh yazın bol bol oynasın suyla, kum su havuzları oluyor portatif bişey onlardan alsana oynar
Kuru soğan koyardın beyaYesil sogan yokki ya aman uğrasmadım, komsu asure yapmıs ondan asure aldım1 kisi zaten, kaşarlı poğça yaptım kurabiye var bide 2 cesit yeter cocukluyum ben
o kahveye dedi ama ben çay yaptım
Birazdan gelecek
Bizim ev içerden merdivenli üst duvardan yukarı çıkışına kapı açtiķ 2sene önce,kapıyı aciyoruz hava gelsin güzel esiyor diye,ondada sineklik taktirmadik degistircez diyeKapıyla ne alaka kız
Kum havuzu diye geçiyor canım@bitter_im oğlunun oynadığının adı ne ??
Yaa evet sagolsun kızdı bile ne ugrastın iki bebeyle diyeKuru soğan koyardın beya
Yeter son dk vermiş hazırlık yapma diye galiba
Hee anladımBizim ev içerden merdivenli üst duvardan yukarı çıkışına kapı açtiķ 2sene önce,kapıyı aciyoruz hava gelsin güzel esiyor diye,ondada sineklik taktirmadik degistircez diye
Ayaklarını takmazsan yerdede öyle oynayabiliyor canım, benim plastik çekmeceli dolabım var onun cekmecesini kullanıyoruz aktivitelerde@bitter_im oğlunun oynadığının adı ne ??
Evet anladım.Kum havuzu diye geçiyor canım
İyimişAyaklarını takmazsan yerdede öyle oynayabiliyor canım, benim plastik çekmeceli dolabım var onun cekmecesini kullanıyoruz aktivitelerde
Günaydınnnn
Gunaydin nasılsınız hanımlarGünaydınnnn
Tam maceraBugünkü dügünü sen dün oldugunu san hazırlan asonra ara yarın desinler
Simdi bugün hazırlancaz o dün sandığımız dügüne
Bence size takı taksınlarBugünkü dügünü sen dün oldugunu san hazırlan asonra ara yarın desinler
Simdi bugün hazırlancaz o dün sandığımız dügüne