Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.168

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
15.745
Valla uyumuyorum
7bucukta kalktım,oglan istanbula gidicek ablasının yanina simdi onu birakmaya gidiyoruz,eğlence yapcaklar,kurabiye,sarma,mercimek köftesi,börek,tuzlu kurabiye yaptim onlara
Mercimekli köfte yolda bozulmuyorsa iyi diğer çeşitlere bi şey olmaz da.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.846
Şimdi ki gibiler yoktu valla keşke olaydı
Sen denesene bi hahahaha
Tesettüre uygun bişi yapılmadığı için
Sonrakiler şanslı
:krizz: ayy hatırlamıyorum da bi ara giydirmişti bana tee 10 sene öncedir yani hala duruyormu bilmiyorumda haha ama banada olmaz artık iki tane çocik dogurdum haha
Maşallah bişe olmaz yap sen hahahaha
Afiyet olsun canım
Valla uyumuyorum
7bucukta kalktım,oglan istanbula gidicek ablasının yanina simdi onu birakmaya gidiyoruz,eğlence yapcaklar,kurabiye,sarma,mercimek köftesi,börek,tuzlu kurabiye yaptim onlara
Oo menü dolgun :interest: geçerken banada paket yapaydın bırakırdın hahahaha okadar gezerken mi sardın sarmalari falana kız hahahaha

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.168
:krizz: ayy hatırlamıyorum da bi ara giydirmişti bana tee 10 sene öncedir yani hala duruyormu bilmiyorumda haha ama banada olmaz artık iki tane çocik dogurdum haha

Maşallah bişe olmaz yap sen hahahaha

Afiyet olsun canım

Oo menü dolgun :interest: geçerken banada paket yapaydın bırakırdın hahahaha okadar gezerken mi sardın sarmalari falana kız hahahaha
Kız sen bana ne bakiyorsun 2tencere sardim biri eve biri istanbula ahaha
Gelde bana sor ama nasıl yoruldugumu herkesi memnun etmeye çalişmaktan kendim yoruldum,bugün oglani biraktik idoya kız denize gircem diyerek çıktık zaten hazırlıklı girdi 2saat eve geldik sonra tarlaya gittim

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.846
Gelde bana sor ama nasıl yoruldugumu herkesi memnun etmeye çalişmaktan kendim yoruldum,bugün oglani biraktik idoya kız denize gircem diyerek çıktık zaten hazırlıklı girdi 2saat eve geldik sonra tarlaya gittim
Maşallah maşallah amaan bosver hayatı bu kadar seviyormusunuz gerçekten :krizz: vala ben ikizler burcuyum işime gelmesse ortam müsaitse kafama nevresimi çeker uyurum hahahaha dünyayı duymam

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.803
Uyurken yaptın dimi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar