Elif_Eylul
Daimi Üye
- #88.321
Sünnet düğünü için hazırlık yaptık arkadaşta simdi geldimNapıyosunuz fıstıklar
Sen napiyosun
Sünnet düğünü için hazırlık yaptık arkadaşta simdi geldimNapıyosunuz fıstıklar
OhaaaAyy bugün kafam gitmiş bebe omzumda telden çamaşır topladım diyorum kızın ses cıkmıyor yatag bir bakayım bi baktım bebe yok içeri geçtim salıncag baktım bebe yok ödüm koptu bi baktım omzumda
Oo neler hazırladınız hayırlı olsun simdidenSünnet düğünü için hazırlık yaptık arkadaşta simdi geldim
Sen napiyosun
Ohaaa
Hangi renk huni istersin
Arabalara bağlamaya havlu yaptık kurdele cicek nazar boncugu falan filan,cocuklara atlet dagtıliyor onlar hazirladikOo neler hazırladınız hayırlı olsun simdiden
Aa ne atleti kız ilk duyuyorum, elinize sağlıkArabalara bağlamaya havlu yaptık kurdele cicek nazar boncugu falan filan,cocuklara atlet dagtıliyor onlar hazirladik
Nasıl yakışır ikiside sana apembik olsun severim ben
yeni çanta siparis verdim pembiş aşko kuşkoluktan geri kalmiyim
Sagol canimAa ne atleti kız ilk duyuyorum, elinize sağlık
Haa bizde kınada bekar kızların omzuna cember (tülbent) koyuluyor gelinin arkadaşlarına onun gibi heraldeSagol canim
Sünnet çocuğu oynamaya kaldırir arkadaşlarını sünnet annesi omuzlarina atlet koyar a
Aynen öyle bizdedeHaa bizde kınada bekar kızların omzuna cember (tülbent) koyuluyor gelinin arkadaşlarına onun gibi heralde
Ayy delircem uyumuyor bu kız hiç vala tövbe bismillah okuyorumda sende bi okuAynen öyle bizdede
Gelin kınasında kına yakanlara kollarina baglarlar
Ben o vakitte dün akşam çay içiyordum.Napıyosunuz fıstıklar
SöylememO nasıl bişey nasıl yapılıyordu
Analık işteAyy bugün kafam gitmiş bebe omzumda telden çamaşır topladım diyorum kızın ses cıkmıyor yatag bir bakayım bi baktım bebe yok içeri geçtim salıncag baktım bebe yok ödüm koptu bi baktım omzumda
Sünnet çocuğu annesi gelinlik giymiyorsa bn ona sünnet dememSünnet düğünü için hazırlık yaptık arkadaşta simdi geldim
Sen napiyosun
Ucuna da lalubu söylepembik olsun severim ben
yeni çanta siparis verdim pembiş aşko kuşkoluktan geri kalmiyim
Atlet niyeArabalara bağlamaya havlu yaptık kurdele cicek nazar boncugu falan filan,cocuklara atlet dagtıliyor onlar hazirladik