Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
2 gece üstüne geçti amaKızzz sedaya nettiniz @Bitterçikilata kız gelemedi gecenin daha sbaahı olmadı zaar
2 gece üstüne geçti amaKızzz sedaya nettiniz @Bitterçikilata kız gelemedi gecenin daha sbaahı olmadı zaar
Eşimin en son ki sipariş dağıtma saati 8Neden gecen yeni başlıyor
Günlerim hareket halinde arada uygun vakitlerde bahçeye iniyorum.Kızzz sedaya nettiniz @Bitterçikilata kız gelemedi gecenin daha sbaahı olmadı zaar
Hastanede mi kalacaksınız kiAnnemde 1 gün yatılı kalacak .
Yardım destek amaçlı .
İlk gün biraz belki ağlar az uyur falan .
her ihtimale karşı
Hayırlı olsun canımGünlerim hareket halinde arada uygun vakitlerde bahçeye iniyorum.
Umutu alıp çocuk arabasında dolaştırıyorum. Markete gidiyorum.
evde zaten rutin günlük işim hep var.
Haftaya da inşallah umut sünnet olacak özel hastanede düşündük doğum yaptığım hastane indirim uygularız dedi.
Hastaneden eve gelince evde bakmada annem yardım edecek ilk gün .Hastanede mi kalacaksınız ki
Kısmet müsait zaman böyle oldu.Hayırlı olsun canım
Hareketli havalarda sıcak zor olmaz mı
Kv yardım etsin bnceHastaneden eve gelince evde bakmada annem yardım edecek ilk gün .
Annem müsaitKv yardım etsin bnce
Kolayca atlatırsınız
Maşallah canım, çok sıcaklarda çıkma kız beben isikik olur. Sünneti kaça yapacaklar burada 5bin diyorlarGünlerim hareket halinde arada uygun vakitlerde bahçeye iniyorum.
Haftaya da inşallah umut sünnet olacak özel hastanede düşündük doğum yaptığım hastane indirim uygularız dedi.
Kv istemiyormusun artıkAnnem müsait
Zaten o gelir.
hem değişiklik olur vakit geçirmiş oluruz
Hayırlısı olsun canım nasip adam olcak kücük paşaÖnce yaptırcaktık ama dayısının hastalığı girdi araya sürekli hastaneye gidiyorlar dı.
Sonra da cenaze oldu zaten
Eşim bi kafamız aysın sakinlesin dedi
Mecbur bekledik.
Ben bilmem geceler gündüze mi karıştı geceler geceler ah gecelerha
hangi şarkı bu kız
neler dinliyorsun öyle spotify listeniz bile +18 müstehcen içerikli
Hayırlı olsun canımGünlerim hareket halinde arada uygun vakitlerde bahçeye iniyorum.
Sağol.Hayırlı olsun canım
Sünnet için sizde düğün mü yapılıyor