Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
138.890

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.603
Olsun canım kızçen sağlıklı ya gerisi önemli değil
Evet çok şükür saglıklı herşey yolunda :kkalp:
Ooo iyi degilmis ozaman,bursada hangi hastanede olursan ol icinde dışında hersey satılır

Olsun canim siz iyi olunda
Burda yok hatta cocuk hemsiresi bi kaç işte odalara sormus dogum yapanlara fazla takımınız varmı diye kimse vermek istememis
Şimdi nasılsın
Ağrıların zamanla geçer kızçen nasıl ❤️
Ayy ins gecsin agrılarım yaa cok zor, aksam oglumda geldi gördüm, simdi gene ziyaret saati 1 de gircekler ins görcem tek kisilik odadayım suan cok güzel oda falan
Bizimde burda yeni şehir hastanesinde öyle yok yok avm gibi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
138.890

Burda yok hatta cocuk hemsiresi bi kaç işte odalara sormus dogum yapanlara fazla takımınız varmı diye kimse vermek istememis

Ayy ins gecsin agrılarım yaa cok zor, aksam oglumda geldi gördüm, simdi gene ziyaret saati 1 de gircekler ins görcem tek kisilik odadayım suan cok güzel oda falan
Lan bir takım verseler ne olcak eksilmez artar Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye boşuna demiyorlar

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
98.185

Aman ya Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Eve geçince daha rahat olursun canım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.603
Lan bir takım verseler ne olcak eksilmez artar Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye boşuna demiyorlar
Yaa sorma yokluktanda intenmiyor zaten o an gerekli diye ne anlarlar bosver ya bisicik olmadı gelince giydirdiler hemen napalım nasip herşey

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.603
Bnde ilk doğumda 1 gece 2 gün kaldım
Artık 2 gece tutuyorlar
Öyleymiş ya sorma sacma sapan isler napalım bi gece daha kalcaz yapcak bişey yok uykusuzum cok agrılarım geçmedi mama ver cocuga diyiyorlar kafayı yemisler
Cocuk 3700 doğdu çok şükür, 3380 düsmüs müs mama vermem lazımmis ee sisi inmistir 300 gram büyük bi kayıp deil yok mama ver diyor he dedm bende getirdigni aldım koydummkenara

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
98.185
Öyleymiş ya sorma sacma sapan isler napalım bi gece daha kalcaz yapcak bişey yok uykusuzum cok agrılarım geçmedi mama ver cocuga diyiyorlar kafayı yemisler
Cocuk 3700 doğdu çok şükür, 3380 düsmüs müs mama vermem lazımmis ee sisi inmistir 300 gram büyük bi kayıp deil yok mama ver diyor he dedm bende getirdigni aldım koydummkenara
Hemşire mi diyor
Dr derse ver canım
Kötü mü davranıyorlar

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.603
Hemşire mi diyor
Dr derse ver canım
Kötü mü davranıyorlar
Ben pek işlerini yapabildiklerini düsünmüyorum, rahimim yukarda kalmış oglandada olmuştu aynısı 1 kere uygulamıştı, alttan bi elini sokuyor üstten bastırıyor rahimi çekiyor aşşağı, yok bunlar dün 4 kere gelip gidip yalvarıyorum artık ağlaya ağlaya nolur yapma dokunma etme diye canım cikti simdide gelmis karnin sis hala bilmem size sormak lazım neyi düzgün yapamadınız dedim? Cok kızdım bi terslik var sanki söylemiyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar