Çocuklar nasıl oldu canimGünaydın
Çiko gibi koşuyorlar mı onu merak ediyoreeebndeÇocuklar nasıl oldu canim
Anasına bak kızlarını al aÇiko gibi koşuyorlar mı onu merak ediyoreeebnde
Dimi acaba onlarda bu söz var mıAnasına bak kızlarını al a
Bende okula gittim geldim,atılcaklar vardi çöpe cikarttim,cayi demledim duşa girdim kahvalti yaptım simdi reklamlarda süpürcem aÇocuklar okula
Markete uğradım
Yemeğimi yapayım kuaföre gitcem
Şimdi kayfeee zamanı
Amiiin canım benim
Ayy sormaaa hayallerim suya düştüNeee hani 22 di
İkizle olmadı hayalleri suya düştü
Hayırlı evlat olsun
@bitter_im planlı sevmiyorum dedin bak olmadı
Hayırlı evlat olsun
Kızzz ikizler olmadı boğa oldu ya senin kız
Evet atmıs bana bende şaşırdım a
Oy canım aslm yaa nerdeyse hastane koridoruna doguruyordumSelam söyle sancım var diyordu ondan mı oldu acaba
Sagol canımMaşallah
Amin canım allah razı olsun sagol
@bitter_im bir doğurup gelicem dedi gitti geldi
Normal doğummu oldu,kimse gelmedimiAmiiin canım benim
Ayy sormaaa hayallerim suya düştüamin canım tesekkür ederimm
tam bir boga hemdee çok ağresif varya geceden beri car car ötüyor çok sesi çıkıyor
merakta kalmayin diye
Oy canım aslm yaa nerdeyse hastane koridoruna doguruyordumcocuk cıkmis açilmam varmis acil hemen yatıs yaptılar ben bile anlamadım ne esim var ne biri ahh ne zorduuu çok ağladım
Sagol canım
Amin canım allah razı olsun sagol
dogurup geldim
ama hastanedeyiz daha çikamadık
Yok sezeryen oldu canım, yok abimle gitmistik onuda eve yolladım valizi alsın diye esim istanbuldaydıNormal doğummu oldu,kimse gelmedimi
Ayy Allahım yaa,olsun Rabbim yardımcın olsun,Yok sezeryen oldu canım, yok abimle gitmistik onuda eve yolladım valizi alsın diye esim istanbuldaydı
Suan biraz dhaa iyiyim yürüyorum falan ama dün mahfoldum hiç iyi degildimAyy Allahım yaa,olsun Rabbim yardımcın olsun,
Iyisiniz dime yok bir yaramazlık
Keske disardan biseyler alsaydiniz hemen kiyafet falanBen cıktım bebek için kıyafet yok sardılar yesil beze öyle getirmelerini bekledi 1,45 dogurdum esim 5 te gelebildiçok agrım oldu hala var canımı cıkardılar
Hastane dağın basinda hic bise yok yakınında ögle bide alabilcek vakit yoktuKeske disardan biseyler aldaydiniz hemen kiyafet falan
Olsun canım kızçen sağlıklı ya gerisi önemli değilHic hayal ettigim gibi olmadı okadar paldır küldür olduki vala yalnız basıma kaldım