Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Anladım canım kolay gelsin200 agacın dallari budaniyor sadecee odun cikarsa onlar alıniyor,dallar sobada yanmaz zaten saklayamayiz
Anladım canım kolay gelsin200 agacın dallari budaniyor sadecee odun cikarsa onlar alıniyor,dallar sobada yanmaz zaten saklayamayiz
Sagol bittocancanAnladım canım kolay gelsin
Evet simdi mevsimlik işler basladi canım@Elif_Eylul sizin yaz işleri başladı galiba
Ben olsam 5kilo nettir kiloda a
İncirdemi var sizde ohh maşallah allah kolaylok versinEvet simdi mevsimlik işler basladi canım
Kesimler,ilaclama,vs. Temmuz sonu incir baslangacı kismetse
Hadi bakalim hayırlisı olsun hakkinizdaayy bende çok kg aldım bunda
Şükür simdilik sıkıntı cıkmadı ekg falan çektirdim haftaya anesteziye sonuçlar gösterilcek kadın dogumdan dogum icin gün vereceklermiş
Var canim var incirlik varİncirdemi var sizde ohh maşallah allah kolaylok versin
Oo hadi hayırlı olsunayy bende çok kg aldım bunda
Şükür simdilik sıkıntı cıkmadı ekg falan çektirdim haftaya anesteziye sonuçlar gösterilcek kadın dogumdan dogum icin gün vereceklermiş
Öglene kadar geldik,diger tarafa arkadasınla gittiNapaysunuz ahaliii
Sen gitmesen tek yapamıyor senin adam heÖglene kadar geldik,diger tarafa arkadasınla gitti
Simdi okula gidicem kızı alicam
Kız valla tek yapılcak gibi degil gercekten,bir görsen ilk kesildiginde dallardan toprak görünmüyor,anam agladi ama bittiSen gitmesen tek yapamıyor senin adam he
Bnde iyiyim evdeyim
Amin canım sagolHadi bakalim hayırlisı olsun hakkinizda
Maşallah yazında sıcakta perperişan olursunuz artkkVar canim var incirlik var
200 agacta incir var
Sagol canımOo hadi hayırlı olsun