Elif_Eylul
Daimi Üye
- #82.501
Anam gene yogunum gene kahve icmeye geldi arkadaslar,gittiler enverin arkadasi,aksama biz gitcez,arkadas ev mahkemesi vardi 4sene sonra kazandi pasta alcaz,gelcem öğretmen gelcek kahveye
Olmasaydı kaya kaya giderlerdi nolcekEvet istanbul diyor sadece
Bi kahvehane açsana hayrınaAnam gene yogunum gene kahve icmeye geldi arkadaslar,gittiler enverin arkadasi,aksama biz gitcez,arkadas ev mahkemesi vardi 4sene sonra kazandi pasta alcaz,gelcem öğretmen gelcek kahveye
Ayy evet çok zor gerçektenOyyyyy en fenasııı. Geçen misafirliğe gittim ben alaturka wc görünce beynimden vurulmuşa döndüm
Karşıya gelmemiş galiba
Ayy geleyim canım sabah 5te yalovaya gidecek eşim geçerken bıraksınBana geleydin ya a
Cünkü bize yokEvet istanbul diyor sadece
Yakinda filizin kahvehanesi diye tabela astircam köyün girişine aBi kahvehane açsana hayrına![]()
![]()
Bncede iyi olurYakinda filizin kahvehanesi diye tabela astircam köyün girişine a
Aman cok yorulmusum ben ya birde regl olcam nasil agrim varBncede iyi olur
Eee neden m.yaklar tatil etmis ilk önce yagar sonra tatil edersin aOkullar tatil ama kar yok
Buda güzelmişOkullar tatil ama kar yok
Bende kendimden korkuyorum a@Elif_Eylul içinde kahve ağacı çıkacak diye korkuyorum maşallah maşallah amma kahve iciyon
Ramazanda ayılır bayılır kahvesizlikten@Elif_Eylul içinde kahve ağacı çıkacak diye korkuyorum maşallah maşallah amma kahve iciyon