Allah'ım yaaa kitle kapıyı çık zor değil eve gelince yaparsınDışarı çıkayım dicem de ev kötü en iyisi yine evde durayım
Allah'ım yaaa kitle kapıyı çık zor değil eve gelince yaparsınDışarı çıkayım dicem de ev kötü en iyisi yine evde durayım
Olmaz eve kim baksin aAllah'ım yaaa kitle kapıyı çık zor değil eve gelince yaparsın
İyi öyle işler onun gözüne o da işlerin gözüne bakıp otursunlarOlmaz eve kim baksin a
MaşAllah abla kaçta uyandın da öyle temizliği bitirmişsin bileBen süpürdüm bile a
Kahvaltı hazirliyorum
Kızı götürdüm camasir attim pazara gittim
7de aMaşAllah abla kaçta uyandın da öyle temizliği bitirmişsin bile
Kızı okula götürdün işlerini halletin tüm gün sana kaldı ne kaa güzell
Yemegimide yaptım dün bugün icin aKızı okula götürdün işlerini halletin tüm gün sana kaldı ne kaa güzell
Bebe uyutmadı bu gece :/Bu saatte uyumadinmi sen kız
Göbegini herkese gösterirsen uyutmaz ne o fotolarBebe uyutmadı bu gece :/
Gören de ne attım sanırGöbegini herkese gösterirsen uyutmaz ne o fotolar![]()
BenKim bunlar ya üye olanlar çıkın bakim
Kimsiniz
Fark ettim de evde durucan bugün MaşAllah MaşAllahYemegimide yaptım dün bugün icin a
Simdi seccademi bitirmem lazim
Yesen bi dert yemesen bir dertOnu bile doğru dürüst kınayamıyorum yeniden ayrı eve çıktık diye amcam geçenlerde diyor sen niye böyle zayıflamışsın diyet yapıyorum dedim diyet yapma yeni ayrı eve çıktınız millet der yiyecek birşeyleri yok değişik bir düşünce zayıflayınca öyle anlaşılıyor demek ki diyecektim çok kilo alınca da hiç sı*mıyormusunuz diyorlar diyemedim içimde kaldı
İnsanlar çok tuhaf gerçekten eşim çalışıyor kör değilde görüyorlarsa kira derdi de yok hadi diyelim çok zorda kaldık babamlar yurt dışında her zaman destekçiler nefret ediyorum pis düşünceli insanlardan
Bende de dün öyle geçti canım öğleden sonra misafir geldi onlar kalktı poğaça hamuru yoğurdum yemek yaptım derken anca yatakta dinlenebildim
Aynen pazar günleri yoğun geçiyor dün gece yatmadan sil süpür yaptım bugün yapmayayım diye ama %80 yaparım yine![]()
![]()
Kaşla göz arası kahveye gider gelir markete diye çıkarFark ettim de evde durucan bugün MaşAllah MaşAllah
Ama sağın solun da hiç belli olmaz her an çıkabilirsin
Ama yine gelcem görcemAllah'ım yaaa kitle kapıyı çık zor değil eve gelince yaparsın