Elif_Eylul
Daimi Üye
- #81.341
Çalkala arada sende salla kendini yaģlar erisinBakayım arada çalkalayım hiç yapmadım bayadır
Çalkala arada sende salla kendini yaģlar erisinBakayım arada çalkalayım hiç yapmadım bayadır
Ne yağı kız zeytine mi koycamÇalkala arada sende salla kendini yaģlar erisin
Sende salla kendini senin yaglar erisin aNe yağı kız zeytine mi koycam
DelüüüüSende salla kendini senin yaglar erisin a
Niye öyle yapmışlar ki? Benim 2. Üniversite de açıktı ama sınavlar hep aynı yerdeydiŞehirin bir tarafında 1.ci sınav diger tarafında 2.ci sınav,sonra görumceme geldik cay kahve ictik pazara çıktık eve dönüyoruz
Nebilim canim valla neden böyle anlamadim hani saat farkı olurda okul farkı olurmuyaa cok uzakNiye öyle yapmışlar ki? Benim 2. Üniversite de açıktı ama sınavlar hep aynı yerdeydi
Tesekkür ederim canımGüle güle oturun inşaAllah
İnsallah güzel geçmistir canım sınavları afiyet olsunŞehirin bir tarafında 1.ci sınav diger tarafında 2.ci sınav,sonra görumceme geldik cay kahve ictik pazara çıktık eve dönüyoruz
Allah yardımcısı olsun inşAllah emekleri boşa gitmesinNebilim canim valla neden böyle anlamadim hani saat farkı olurda okul farkı olurmuyaa cok uzak
Sağol canımOlsun canım almaktan iyidir tebrik ederim
Geziyordur kesin gene@Elif_Eylul nerdesin gezgin hatun
Öfff nerden bildin aGeziyordur kesin gene
Yaaa bugün biraz temizlik yaptim gec kalktılar falan,sonra iki dk arkadasa gideyim dedim kız kahve yaptı arkadan oglan geldi anne telefonu unutmusun evde birde arkadasin geldi dedi a@Elif_Eylul nerdesin gezgin hatun
Eee ne ara temizlik ettinYaaa bugün biraz temizlik yaptim gec kalktılar falan,sonra iki dk arkadasa gideyim dedim kız kahve yaptı arkadan oglan geldi anne telefonu unutmusun evde birde arkadasin geldi dedi ahaydi arkadasida arkadasa kahve icemey getirdim sonra bize gectik a
o gitti yemek hazirladim
Bu arada seccadeye basladim gene