Günaydın canimGünaydın....
Aksam ateşliydi,simdi iyi gibi,hava serinledi,düştü ateside@Elif_Eylul Eylül nasıl oldu
ben de öyleymişim, alalım demiş doktor. Sonra hiç öyle ateşlenmedimAllah Allah ya niye almıyor anlamadım.Ya benim yiğenim her ay ateşli hastalık geçiriyordu artık 1 senedir doktor bademciklerden dedi kestirdi kaç aydır çocuk hastalanmıyor.başka doktoramı görünseniz sürekli hasta yavrucak
antibiyotik bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürüyorBademciklerin vücuda faydası varmış denilen
Ama daha çok zarar sanırım,çünkü en ufak şeyden şişip ates yapmasi ve antibiyotik
Sagol canim GünaydınGünaydın, minik hastalara geçmiş olsun
Günaydın canımGünaydın
Çok teşekkür ederim canımBol bol Sabr diliyorum sana
Amin canimTüm hastalarımıza geçmişler olsun , başlıyor sümüklü mendil mevsimi
Abooo kizz Eylül hasta zaten uykusuzsun yorgunsun haa bekleseydi salcadaSalça yaptım gene sabah saat 6dan beri filiz diye birisi yooggg artik
Benim koca sağolsun,almış dün sinekleniyor hemen kasada domatesler,yıka kazanda kaynat,sıktır,getir gene kavur saatlerce,sonra atmasın kapaklari diye kazanda suyla kaynatAbooo kizz Eylül hasta zaten uykusuzsun yorgunsun haa bekleseydi salcada
Kayboldu oda herkes gibi@MisshayaLet kizzz çok zayıfladın da ondan mı ugramiyon buralara
Ovvvv işe bak afiyetle yiyin inşallah çok emek vermissinBenim koca sağolsun,almış dün sinekleniyor hemen kasada domatesler,yıka kazanda kaynat,sıktır,getir gene kavur saatlerce,sonra atmasın kapaklari diye kazanda suyla kaynat