ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Günaydın 

Günaydın![]()
Günaydııın
Günaydın kızlarGünaydın
Bizde hastayızEylül gene hasta doktora götürdüm
Ben 3gecedir ruh gibiyim,agridan uyku yok çatladim
Geçmiş olsun neyi var nolduEylül gene hasta doktora götürdüm
Geçmiş olsunBizde hastayızüşütmüş kızçem
Saol canımGeçmiş olsun
Gecmis olsun canimBizde hastayızüşütmüş kızçem
Sagol canim,antibiyotik bitti gene bogazlar kocaman oldu,gene antibiyotik verdi,vitamin falan,atesi vardi gece,burun akintısı yoktu simdi oda basladiGeçmiş olsun neyi var noldu
Bağışıklık güçlendirici verseneGecmis olsun canim
Sagol canim,antibiyotik bitti gene bogazlar kocaman oldu,gene antibiyotik verdi,vitamin falan,atesi vardi gece,burun akintısı yoktu simdi oda basladi
Hayda geçmiş olsun canımEylül gene hasta doktora götürdüm
Sizede geçmiş olsun canımBizde hastayızüşütmüş kızçem
Yine bademcikler dimi kesdirdenizmi acaba valla kurtulursunuz şu hastalıktanGecmis olsun canim
Sagol canim,antibiyotik bitti gene bogazlar kocaman oldu,gene antibiyotik verdi,vitamin falan,atesi vardi gece,burun akintısı yoktu simdi oda basladi
Almadım canim alayım onudaBağışıklık güçlendirici versene
Biz yine başladık
Sağol canımHayda geçmiş olsun canım
Almayalım diyor doktor nebilimkiYine bademcikler dimi kesdirdenizmi acaba valla kurtulursunuz şu hastalıktan
Sağol canım sizede gecmis olsunGeçmiş olsun kızlar herkese. Herkes hasta valla benim bebe de geçenlerde kusma ishal baya kötü oldu ama topladi şükür.
İyi geceler
Allah Allah ya niye almıyor anlamadım.Ya benim yiğenim her ay ateşli hastalık geçiriyordu artık 1 senedir doktor bademciklerden dedi kestirdi kaç aydır çocuk hastalanmıyor.başka doktoramı görünseniz sürekli hasta yavrucakAlmadım canim alayım onuda
Sağol canım
Almayalım diyor doktor nebilimki
Bademciklerin vücuda faydası varmış denilenAllah Allah ya niye almıyor anlamadım.Ya benim yiğenim her ay ateşli hastalık geçiriyordu artık 1 senedir doktor bademciklerden dedi kestirdi kaç aydır çocuk hastalanmıyor.başka doktoramı görünseniz sürekli hasta yavrucak
Belki de var faydasıda kalıncada böyle hasta sürekliBademciklerin vücuda faydası varmış denilen
Ama daha çok zarar sanırım,çünkü en ufak şeyden şişip ates yapmasi ve antibiyotik