Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bebemde grip olacak sanki burnu şarıl şarıl
Bebemde grip olacak sanki burnu şarıl şarıl
Yaz günü hasta olmayı nasıl başardı kiBebemde grip olacak sanki burnu şarıl şarıl
Bi bilsem bizim park çok rüzgarlı sanırım ordan olduYaz günü hasta olmayı nasıl başardı ki
Kesin ondandir ruzgar çok etkiliyor çocuklarıBi bilsem bizim park çok rüzgarlı sanırım ordan oldu
Ama yağ oranında düşmüski açlıkla alakası yok kilo vermişsin86.30 @Elif_Eylul
@Bitterçikilata 85 i göremedim. Ama bu açlık kilosu haftaya muhtemelen artı gelir...ev taşırken sefiller oldumEkli dosyayı görüntüle 41349
700 gr da Yağdan gitmiş elhamdülillah..aman kuzenin nişanı var ona kadar ne verebilirsem vermeye çalışacağım sonra biraz bırakmayı düşünüyorum çok sıkıldım...sürekli diyet psikolojisi yoruyorAma yağ oranında düşmüski açlıkla alakası yok kilo vermişsin
Ya çok güzel vermişsin86.30 @Elif_Eylul
@Bitterçikilata 85 i göremedim. Ama bu açlık kilosu haftaya muhtemelen artı gelir...ev taşırken sefiller oldumEkli dosyayı görüntüle 41349
Nasıl yapcan banada deseneYa çok güzel vermişsin
Bnde alıyorumyakında midemi ağzımı sökücem
Psikolojikman kafa hep diyette,şunu yesem kilo alırmıyım,bunu yesem kilo alirmiyim gibu700 gr da Yağdan gitmiş elhamdülillah..aman kuzenin nişanı var ona kadar ne verebilirsem vermeye çalışacağım sonra biraz bırakmayı düşünüyorum çok sıkıldım...sürekli diyet psikolojisi yoruyor
Benimki de taşınma üzüntü falan gitti kız normale dönünce nolacak hiç bilmiyorumYa çok güzel vermişsin
Bnde alıyorumyakında midemi ağzımı sökücem
Aynen..yiyince Vicdan yapıyorumPsikolojikman kafa hep diyette,şunu yesem kilo alırmıyım,bunu yesem kilo alirmiyim gibu
Bol bol Sabr diliyorum sanaÇoknyorucu şimdilik, benim küçük bebeye tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Büyük oranda hallettik sayılır fakat hala kaçırabiliyor ara ara
İyiyim abla teşekkür ederimGünaydin canim nasılsın
YapmayaBebemde grip olacak sanki burnu şarıl şarıl
Benim eşimde grip oldu nasıl başardı anlamıyorum dışarı atasım geliyor bana geçerse kesin dövücemYaz günü hasta olmayı nasıl başardı ki