Eşinle ayrılar kac sene oldu,en son cocugu gormek icin alıp kacırmıştı,bunlarda yurtdisina alip gidicekti,simdi okul göturcekmisNiki hatırladım ama olayları bilmiyordum
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...okul ne okulu kimin okuluEşinle ayrılar kac sene oldu,en son cocugu gormek icin alıp kacırmıştı,bunlarda yurtdisina alip gidicekti,simdi okul göturcekmis
Çalıştığı yerle ilgili sanırımAllah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...okul ne okulu kimin okulu
İyi hadi inşallah hayırlısı olsunEşinle ayrılar kac sene oldu,en son cocugu gormek icin alıp kacırmıştı,bunlarda yurtdisina alip gidicekti,simdi okul göturcekmis
İşaret gönder gibi konuşmuşlar sayfa da o da Kk ye giriş yapmış haziran gibi bişey olmamış sanırımBende cok merak ediyorum nedense
Kazen açsaydi ozaman hesabini pi...İşaret gönder gibi konuşmuşlar sayfa da o da Kk ye giriş yapmış haziran gibi bişey olmamış sanırım
Psikolojisi nasıldır onu bilmem tabi
Elime kimse su dökemez bu konudaKilo almak bizim isimiz
Bak buda doğruAlmak değil almak vermek
Varım canım@ÇikolataGözlüm happy mom da var mısın
Geçen bende baktım sırf onu merak ediyordum haziranda girmiş siteyeBu arada dedim mi bilmim
Happy momda gezerken birini bizim h a p p yi arıyordu
Bnde tanıdığımı yazdım meğer Kk da aynı anne topiğinde imişler deprem zamanı merak etmişler biraz konuştuk
O konuyu görür inşallah gelir
mail yazmış kızlar rica etmişti geri dönüş olmamışKazen açsaydi ozaman hesabini pi...
Bana özelden nickini yaz bakimElime kimse su dökemez bu konuda![]()
![]()
Bak buda doğru![]()
Varım canım
Geçen bende baktım sırf onu merak ediyordum haziranda girmiş siteye
Evet kadının dediğiElime kimse su dökemez bu konuda![]()
![]()
Bak buda doğru![]()
Varım canım
Geçen bende baktım sırf onu merak ediyordum haziranda girmiş siteye
Yok söyleyememBana özelden nickini yaz bakim
Arada seni dürteyim
Yenimi yazmışlar?mail yazmış kızlar rica etmişti geri dönüş olmamış
Açar mi
Deprem zamanıYenimi yazmışlar?
Açsaydı açardı o zamanDeprem zamanı
Bnde akşam sünneteArkadaşa kahvaltıya gidicem kısmetse,ev hediyesine