Ben 1 ay dayananam her zaman haftalık ölçülerimi alırdım 1 cm bile olsa beni motive ediyorKız hemen etki eder mi ayda 1 ölçüm yap
Ben 1 ay dayananam her zaman haftalık ölçülerimi alırdım 1 cm bile olsa beni motive ediyorKız hemen etki eder mi ayda 1 ölçüm yap
Kız çok usluydu pek hareket etmezdi içerde bu fena kuduruk Allah belamı vericek gibiGuduruk anasına çekmiş desene
Ahhhh devam benim en büyük sıkıntım....çabuk pes ediyorumDevamlı pilates veya herhangi birşey yapıp yediklerine dikkat esersen eminim incelirsin hiç bir emek boşa gitmez
Hiç öyle deme...dua kabin acik senin şuanda hep olmasını istediğin gibi elini koy karnına hem dua et hemde bebişini öyle sevKız çok usluydu pek hareket etmezdi içerde bu fena kuduruk Allah belamı vericek gibi![]()
![]()
Yokyaaaa nedenkiDaha mu üstü
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı cumalar
Bn mi iftiraÇakala bakya 56.000 olsun diye kudurmuş
Asla yoktu garibim benHiç haberin yoktu dimi![]()
![]()
İnşaAllah dualarım kabul olurHiç öyle deme...dua kabin acik senin şuanda hep olmasını istediğin gibi elini koy karnına hem dua et hemde bebişini öyle sev
Kilomu aldın ?Yokyaaaa nedenki
Günaydın canım hayırlı cumalar
Kilo almak bizim isimizKilomu aldın ?ben 61 olmuşum
bakalım sonda 70 görürmüyüm
Almak değil almak vermekKilo almak bizim isimiz
Aman valla bıktım yeminleAlmak değil almak vermek
Ya bnAman valla bıktım yeminle
Bende bıhtım
Bende cok merak ediyorum nedenseBu arada dedim mi bilmim
Happy momda gezerken birini bizim h a p p yi arıyordu
Bnde tanıdığımı yazdım meğer Kk da aynı anne topiğinde imişler deprem zamanı merak etmişler biraz konuştuk
O konuyu görür inşallah gelir
Azra kim@Bitterçikilata sen azrayı sormuştun
1ay önce belki oldu konuşmustuk,okulu sayesinde yurtdışina gidicekmiş oğluyla birlikte,yılsonununda orda olabiliriz demisti,ankaradaymiş şuanda,sığınmacı olarak gitmicekmis yani kacak
@Azra_dogukan canim,oğlunu esi kaçırıyordu ensonAzra kim