Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.841
Ohaaa lan naptın aDün evime döndüm....bugün 64 kilo olarak diyetime başladım inşallah

Ohaaa lan naptın aDün evime döndüm....bugün 64 kilo olarak diyetime başladım inşallah
Hiccc sorma hergun hamur işi hergun sufle kek olacağı buOhaaa lan naptın a
Heee bizde öyle yedik iste sen olmayıncaHiccc sorma hergun hamur işi hergun sufle kek olacağı bu
Evcek kilo aldık...bu sefer topyekûn seferberlik ilan ettim herkes diyette spordaHeee bizde öyle yedik iste sen olmayınca
İyiydim kuzum annemdeydim...tatil.boyunca çocuklarda iyi şükür dün döndük oğlusun yaz okulu başladı...sizde ne var ne yok gene çok sessiz buralar@sulisim şaka bir yana,neler yaptın nerelerdeydin
Çoluk çocuk nasil
Iyi MaşaAllah sevindim iyi olmanızaİyiydim kuzum annemdeydim...tatil.boyunca çocuklarda iyi şükür dün döndük oğlusun yaz okulu başladı...sizde ne var ne yok gene çok sessiz buralar
Geçmiş olsun elife...siZinde çok renkliymis hayatınız...Iyi MaşaAllah sevindim iyi olmanıza
Bizde aynıyız,eylul kuduruyor,elif bogazinda kis vardi amelyat oldu,oglan evde şişiyor,koca incir suluyor
Sagol canimGeçmiş olsun elife...siZinde çok renkliymis hayatınız...
Cam siliyordu en son pert olduMesela şu @Bitterçikilata nerde
Vayy beee bende domates kurularini dizdimCam siliyordu en son pert oldu
Dünden beri de menemen yapıyorduVayy beee bende domates kurularini dizdim
Vayy beeeee nekadanda gözelDünden beri de menemen yapıyordu17 paket olmuş 10 1 kiloluk 7 yarım kiloluk plastik kutu buzluğa attım kapya ayıkladım koydum biraz yeşil biberde koydum mu tamamdır
%50gelmisti zamOğlana b12 ve d vitamini aldım 500₺ tuttu aldım geldim
Bebişi uyuyunca spor etcem aheyyytVayy beeeee nekadanda gözel