Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Günaydın.hayirli cumalar. dün karşı ev boşaldı baktık elhamdülillah ev tutma işi tamamdır...hafta içi de taşıyacağım sanırım..hepimizin işleri yoluna girsin inşallah bir an önce 

Vay zayıflıyoz galibaSporumu yaptım duş aldım uzandım sen
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar ailece büyük bir kriz içindeyiz. Dua edin. Kafamı toplayabildigimde sizlerle olacağım.
Napıyonuz helee minnoşlar
Günaydın canim hayırlı cumalarGünaydın.hayirli cumalar. dün karşı ev boşaldı baktık elhamdülillah ev tutma işi tamamdır...hafta içi de taşıyacağım sanırım..hepimizin işleri yoluna girsin inşallah bir an önce
Günaydın canim hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı cumalar
Allah razı olsunGünaydın canim hayırlı cumalar
Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin insaAllah
Maşallah...ben de tık yok bu sene.annem yapacak kışlık hazırlığımı...Salça
Domates suyu
Domates rendesi
Buzluga Domates
Menemen
Patlican kızartma
Patlican kozleme.
Taze fasulye
![]()
İnşallah bu gidişle 95 olcamVay zayıflıyoz galiba
Bn 5 kilo menemen yaptımSalça
Domates suyu
Domates rendesi
Buzluga Domates
Menemen
Patlican kızartma
Patlican kozleme.
Taze fasulye
![]()
Senin sıra gelir mi onlara hergün pasta börekAllah razı olsun
Maşallah...ben de tık yok bu sene.annem yapacak kışlık hazırlığımı...
Bu patlıcan için bi doktor tanıdığımız patlıcan dondurucuya koyunca kanserojen maddesi açığa çıkabiliyor çok tercih etmeyin demişti ama bilmiyorum tabi kanıtlanmış bi çalışma var mı
Sen zaten nasıl yapcaksınki valla dünden beri bitmediAllah razı olsun
Maşallah...ben de tık yok bu sene.annem yapacak kışlık hazırlığımı...
Bu patlıcan için bi doktor tanıdığımız patlıcan dondurucuya koyunca kanserojen maddesi açığa çıkabiliyor çok tercih etmeyin demişti ama bilmiyorum tabi kanıtlanmış bi çalışma var mı
Sol kalçam tutuldu yeminle ne zor beee bu islerBn 5 kilo menemen yaptım
Her hafta 5 kilo yaparım 20 kilo yeter
Kızartma da yaphaaa
Afiyetle yiyin
Taze fasülye bu sene doğru düzgün yemedim ya
Aferin derdin ne hepsini aynı güne sıkıştırdınSol kalçam tutuldu yeminle ne zor beee bu isler
Valla öyle oldu bu yazSenin sıra gelir mi onlara hergün pasta börek
Evet kesinlikle...almıyoruz biz hiç o tarz yani eşim biraz pimpiriklidir.ketcap mayonez konserve ürün cips gazlı içecek jelibonSen zaten nasıl yapcaksınki valla dünden beri bitmedi
Patlıcan közledim koymadanda olmuyor,ona bakarsan kavanozlarda alıyoruz içinde koruyucu yok yok
Ayy napayim kız incire gircez bidaha zor yaparimAferin derdin ne hepsini aynı güne sıkıştırdın
Bn bamya alırsam koycam
Valla alıyoruz yeri geliyor ne diyimki sen doğru olani yapıyosun gerçektenEvet kesinlikle...almıyoruz biz hiç o tarz yani eşim biraz pimpiriklidir.ketcap mayonez konserve ürün cips gazlı içecek jelibonliste baya uzun bizim..eve girmez
Sen hepsini evde kendin yapıyorsunuzEvet kesinlikle...almıyoruz biz hiç o tarz yani eşim biraz pimpiriklidir.ketcap mayonez konserve ürün cips gazlı içecek jelibonliste baya uzun bizim..eve girmez