Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.701
Günaydın canımGünaydın kızçeler, yazlığa geldik kalabalık. Temizlik vs vs derken size selam veremedim hiç

Tatildemisin sen
Günaydın canımGünaydın kızçeler, yazlığa geldik kalabalık. Temizlik vs vs derken size selam veremedim hiç
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canımm
Yağdan gitmiş ne güzel canimMerhaba kızlar
Yağdan 1,4 gitmiş ama yansımamış totale pek Ekli dosyayı görüntüle 41340
Evet..aslında bu hafta dikkat ettim de araya yolculuk girince düzen bozuluyor illaki...Yağdan gitmiş ne güzel canim
Bence güzel gidiyosun canimEvet..aslında bu hafta dikkat ettim de araya yolculuk girince düzen bozuluyor illaki...
Elif iyi mi normale döndü mü süreci
Bence güzel gidiyosun canim
Elif iyi şükür bugün boynundakini çikartmışlar pansuman olmuş duş almış falan
Evet evet çok şükür çıkabildim 1 haftacıkGünaydın canım
Tatildemisin sen
Senin yanında değil mi elifBence güzel gidiyosun canim
Elif iyi şükür bugün boynundakini çikartmışlar pansuman olmuş duş almış falan
Iyi tatiller canımEvet evet çok şükür çıkabildim 1 haftacık
Senin yanında değil mi elif
Yok kız eylül kocaman kız ne yapıcak. Yanında olsa sen bakardın tek başına nasıl idare edicekIyi tatiller canım
Yok canım lojmanda kaliyor,simdi gelicekti eylül bırakmıcak dikislere falan bisey olur
Bütün hemsireler aynı evde, 18 kisiYok kız eylül kocaman kız ne yapıcak. Yanında olsa sen bakardın tek başına nasıl idare edicek
Günaydın canimGünaydın
İyi gecelerGünaydın
Iyiyim sen nasilsin canımKızların nasılsıniz...
Bakın kk pastasını gökçe kızım pastasına dönüştürmüştümEkli dosyayı görüntüle 41341
Ben de elhamdülillah iyiyim.evet evet benim kızIyiyim sen nasilsin canım
Kimki o gökçe senin kızmı
Iyi olmana sevindim,naptiniz ev isini falan canımBen de elhamdülillah iyiyim.evet evet benim kız
Ev boşalacak gecegim de onu bekliyoruz artık.evimin önündeki eve taşınacagim...dualarınızı esirgemeyin valla zor süreç olacak benim içinIyi olmana sevindim,naptiniz ev isini falan canım
Neguzel eline sağlık kk pastasindan binlat iyidir