dün abla söyledi bana bunu ama unuttum1 su bardagına gülsuyu dökün,7tane bardağa bakarak fatiha okuyun başinda besmele cekmeyi unutmayin,sonra okudugunuz bardaktan elinize dökup ilk başınıza,sonra yüzünüze,sonrada boynunuza sürün,bütün sene hastaliktan illetten müsübetten korusun Rabbim
yes giriyorum acil işim çıkınca kaçıyorum mecbur. telefon falan
Pühh sanadün abla söyledi bana bunu ama unuttum
Gelcem ben geri şu ev telaşı bir bitsinde yoksa hep aklımdasınızSevdiklerimizde terketti bizi
Gelcem ben geri şu ev telaşı bir bitsinde yoksa hep aklımdasınız
Uyku mu o da ne
Sürekli neden gidiyosunuzki ilac verdiyse etki etmezki hemen,antibiyotik vermedini,ates 3gün 4günde sürebilirUyku mu o da ne
Gece 3 te hastanedeydik ateş yükseldi düştü eve geldik
7 de tekrar gittik ateş düşmüyor fitil şurup hiç bana mısın demiyor. 1 saat önce geldik serum takıldı iğne yapıldı ve 3 tane verdi
Verdi düşmüyor ateş fitille 39,5Sürekli neden gidiyosunuzki ilac verdiyse etki etmezki hemen,antibiyotik vermedini,ates 3gün 4günde sürebilir
Keske ilk gidiste taksalar serumuVerdi düşmüyor ateş fitille 39,5
Antibiyotikte başlandı 3 gündür kullanıyoruz boğazda iyileşme yok kötü iğne verdi
Doktor bile artık serum şart ateşi düşürmek gerek dedi
Ya bir hafta bir yapsam moda girecem işte.Tunaydin canim
Hadi yapalim a
1haftada napçanki devaminda da olmasi lazim
Bebemin ateşi çıkıp iniyor
Nerede evin orta yerine s.csalar yine gitmiyor bende iştahEkli dosyayı görüntüle 41324
Kilo vermek isteyen eve köpek alsınstresten kokudan vs yemek yiyemiyorsun
Sürekli neden gidiyosunuzki ilac verdiyse etki etmezki hemen,antibiyotik vermedini,ates 3gün 4günde sürebilir
Viraldir viral. 3 günde antibiyotik ile geçmiyorsa. Yani beklicen çaresi yok serumlarin tedavi ediciligi yok ki geçici çözümler. Tabii sıvı kaybı vs olduysa o başkaVerdi düşmüyor ateş fitille 39,5
Antibiyotikte başlandı 3 gündür kullanıyoruz boğazda iyileşme yok kötü iğne verdi
Doktor bile artık serum şart ateşi düşürmek gerek dedi
Dediler ateşli bulunmaz diye iğne yaptılarKeske ilk gidiste taksalar serumu
Boğazları çok kötü olmuş serum dediğimde antibiyotik ve parol damardanYa bir hafta bir yapsam moda girecem işte.
Nerede evin orta yerine s.csalar yine gitmiyor bende iştah
Viraldir viral. 3 günde antibiyotik ile geçmiyorsa. Yani beklicen çaresi yok serumlarin tedavi ediciligi yok ki geçici çözümler. Tabii sıvı kaybı vs olduysa o başka
Allahım bu cocuklar hasta olmasınDediler ateşli bulunmaz diye iğne yaptılar
İlk bi damarı patladı ikinciye zar zor buldular