Günaydın canimGünaydın hanımlar
Olsun eksi eksidir üzme canını sağlik olsun@Elif_Eylul -200 gr çünkü hiç uymadım
Günoooş
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın kizlarGünaydın hanımlar
Şifa olur inşaAllah bu yeni ilaçlar kuzuyaSagol canım,Yaaa bademcik gene büyümüş biraz dedi,alınmadığı taktirde büyür ama ben alma taraftari degilim dedi,
Alerjik durumu var bu çocugun dedi cigneme tableti birde fısfis verdi 2hafta kullanin devam ederse kamerayla boğaza incem dedi,eger etmezse bilki alerjik dedi
Üzgün atmayı yasaklayalımHâlaaa üzgün atiyor beee zaten daraldim
Ben dövemmiDöv iyi gelir belki
Nerden gidiyon Neresi yaramadıNeyse gideyim ben burasida bize yaramadi zaten doluyum
Geçmiş olsun şifa olur inşaAllah senin neyin vardıGittim geldim doktora alerji aşısı oldum iki tane bir torba ilaç alıp geldim
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar
Eee kimse yok herkes depreyonda
HmmEee kimse yok herkes depreyonda
Olur iki canlısın iki dövmüş olursun hemdeBen dövemmi
Çok sıcak bebe bile pert meyve kaynattım meyve suyu diye çocuklar içsin yemiyorlar bari bebeyi banyoya soktum suyla oynuyorEee kimse yok herkes depreyonda
Burasida öyle sıcak malesef,bende simdi bitirdim götümden aktı sularÇok sıcak bebe bile pert meyve kaynattım meyve suyu diye çocuklar içsin yemiyorlar bari bebeyi banyoya soktum suyla oynuyor
Oğlan pişi istedi onu yaptım ter bi tarafımdan akıyor keşke yağlar erise
Çorba yapıcam birde sonra yatıcamBurasida öyle sıcak malesef,bende simdi bitirdim götümden aktı sular
Yağlar donup kalıyor erimez a